Primer pla de Fabiola Martínez amb rostre seriós i concentrat en una classe de ioga

Fabiola Martínez i el motiu pel qual Jorge Javier Vázquez no li va donar la raó

Fabiola Martínez va topar amb la postura en contra del presentador

Fabiola Martínez es va convertir en famosa al nostre país fa una mica més de 20 anys, quan va iniciar una relació sentimental amb Bertín Osborne. Des d'aleshores, ha acaparat els focus i sempre ha estat envoltada d'un halo de serietat. És més, en tot moment ha evitat trobar-se al centre de qualsevol polèmica.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, Fabiola va ser protagonista d'una controvertida situació amb Isabel Gemio, a la qual va retreure unes paraules sobre ella. El seu enuig va ser monumental i ho va fer públic. I això va donar lloc que en programes com ara Sálvame se'n parlés, on Jorge Javier Vázquez va optar per posicionar-se en contra seva.

Fabiola Martínez es va enfadar públicament amb Isabel Gemio

Fabiola Martínez, que afronta un nou rumb laboral, ha concedit nombroses entrevistes al llarg de la seva vida. Tot i això, la més polèmica va ser la que va donar a Isabel Gemio. En concret, va succeir el novembre de 2021.

Fabiola va parlar a fons de la seva vida personal i professional amb la periodista esperant un resultat bonic, però es va emportar una sorpresa gens grata. La seva entrevistadora va treure uns titulars que no li van agradar ni un pèl i fins i tot va fer un comentari en un 'photocall' que la va ofendre. Exactament, va dir que potser l'ex de Bertín podria estar novament enamorada perquè estava molt maca.

A la veneçolana li va semblar fatal tot això i així ho va manifestar a les seves xarxes socials. El seu enuig va ser tan gran que no va dubtar a compartir missatges i àudios que havia compartit amb Isabel a través de WhatsApp. Documents que acreditaven que no estava d'acord amb allò que l'extremenya havia dit i que li havia demanat perdó.

Fabiola Martínez no va tenir el suport de Jorge Javier Vázquez

Fabiola Martínez va donar protagonisme als fets revelant el seu malestar i això va comportar que els mitjans es fessin ressò del conflicte entre totes dues. Per això, a Sálvame es va tractar l'assumpte i, per sorpresa d'ella, Jorge Javier Vázquez, que està a punt de tornar a la televisió, no es va posar al seu costat. Va optar per donar suport a Gemio, tot i que amb aquesta no s'emporta bé.

Primer pla de Fabiola Martínez pels carrers de Madrid
Fabiola Martínez no va aconseguir el suport de Jorge Javier Vázquez | Europa Press

Al programa, ell va ser molt sincer i contundent: “Tothom sap la meva relació amb Isabel al llarg del temps. Però, sincerament, crec que a Fabiola se li n'ha anat el cap. El que Gemio ha fet ha estat una ximpleria”.

“Si us plau, que l'únic que ha fet en un 'photocall' és dir que potser Martínez està enamorada. Quantes vegades ho hem dit nosaltres? Ha estat una ximpleria”.

Jorge Javier Vázquez, amb rostre seriós, al plató de 'Sálvame'
Fabiola Martínez va ser qüestionada per Jorge Javier Vázquez | Mediaset

I hi va afegir: “El rebot de Fabiola em sembla una anada de cap total. Això de qüestionar si és periodisme o xafardeig… Noia, és que de veritat…”.

“És que, vaja, ja ens l'agafem amb paper de fumar. És una ximpleria. En aquells moments el que menys li va passar pel cap a Gemio és que ha de vendre l'entrevista”.

Aquest plantejament va rebre el suport d'altres membres de Sálvame com ara Belén Esteban o Laura Fa. De fet, aquesta última va exposar: “El to d'Isabel era de broma. Fins i tot després ho matisa perquè no es tregui de context”.

“Que Fabiola es prengui això malament, jo no ho entenc”.

Això sí, l'exdona d'Osborne sí que va tenir el suport d'alguns col·laboradors, com seria el cas de Gema López. Aquesta va afirmar: “Venint d'Isabel, que per a tot és tan perepunyetes, em sembla que ha d'anar amb compte amb aquestes coses. Si a mi em fan una entrevista i el que més destaca és que estic guapa, a mi em molestaria”.