Primer pla d'Ana María Aldón amb rostre seriós a l'escola del seu fill

El missatge d'Ana María Aldón demostra que ja ha perdonat José Ortega Cano

Ana María Aldón torna a les seves xarxes socials per compartir una publicació molt reveladora

Ana María Aldón ha tornat a les seves xarxes socials i sembla una nova indirecta per al seu exmarit, Ortega Cano. Fa unes hores, ha publicat al seu Instagram una frase amb què, segons sembla, vol demostrar per fi ha aconseguit perdonar el torero.

A mitjans de 2022, els rumors de crisi dins aquest mediàtic matrimoni van començar a ressonar amb força. Tot i això, no va ser fins al gener de 2023 quan el torero i la dissenyadora van decidir signar els papers del seu divorci.

Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano, tots dos amb cares serioses
Ana María Aldón i Ortega Cano han refet la seva vida per separat | España Diario

Des d'aleshores, la vida d'Ana María Aldón ha fet un gir de 180°. Tant és així que no només ha comprat una casa per a ella i el seu fill, sinó que, a més, ha tornat a trobar l'amor.

Després de mesos negant aquesta informació, la tertuliana va confirmar públicament que havia començat una relació sentimental amb Eladio, la seva actual parella. “És maco, intel·ligent, esportista i em sento la dona de la seva vida”, va confessar en aquell moment.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara bé, malgrat totes les coses bones que li han passat els últims mesos, Ana María Aldón també ha protagonitzat alguna polèmica relacionada amb el seu matrimoni. Moments que li han fet recordar tot allò que va patir durant tots aquests anys.

Tanmateix, segons sembla, això ja forma part del passat. O això és el que, almenys, ha deixat entreveure amb la seva darrera publicació d'Instagram.

El missatge d'Ana María Aldón que demostra que ja ha perdonat Ortega Cano

Ana María Aldón ha volgut demostrar que tot el dolor que va patir durant el seu matrimoni amb Ortega Cano ja és cosa del passat. I ho ha fet a través de les històries del seu perfil d'Instagram.

Aquest dimarts, 5 de setembre, la col·laboradora de Fiesta ha compartit amb els seus més de 205 000 seguidors una reflexió inesperada:

"Tot el que passa a la vida, en comptes de recordar-ho per patir, ha de ser la teva font de reflexió", predica, al principi, el text compartit per Ana María Aldón a les xarxes.

Storie de Ana María Aldón compartint una reflexió sobre positivisme
Ana María Aldón comparteix a les xarxes una reflexió molt reveladora | @anamariaaldon, Instagram

Segons sembla, la televisiva se sent molt identificada amb totes i cadascuna de les paraules del text. "Res en aquesta vida et va poder destruir, perquè tu vas ser més fort que tot. Vas superar el dolor, la maldat i les humiliacions perquè no et vas doblegar davant de res, i vas sobreviure a tot".

Amb aquesta publicació, tot apunta que Ana María Aldón ha volgut deixar clares dues coses importants. Que ja ha pogut perdonar Ortega Cano i que, per fi, ha aconseguit tancar aquesta dolorosa etapa de la seva vida.

Avui dia, la dissenyadora de moda ha aconseguit tenir la vida que tant desitjava. Cosa que ha aconseguit després de posar punt final al seu matrimoni amb el torero.

De fet, un parell de mesos abans de separar-se legalment, Ana María Aldón va anunciar que havia comprat una casa. Després d'una llarga temporada buscant la llar perfecta, el 23 de novembre de 2022, la revista Semana va ensenyar, en exclusiva, tots els racons d'aquest habitatge.

Post d'Ana María Aldón a Instagram amb la seva parella amb les cares juntes en un restaurant a la platja el 17 de juliol de 2023
Ana María Aldón ha tornat a trobar l'amor amb Eladio | @anamariaaldon, Instagram

Es tracta d'un xalet situat a la localitat de El Casar, a la província de Guadalajara. Segons va informar aquesta capçalera, la televisiva s'hi hauria gastat la quantitat de 250 000 €.

Tot i això, el que vertaderament va suposar un canvi en la vida d'Ana María Aldón va ser la seva relació amb Eladio. I és que no hi ha cap dubte que la gaditana està passant per una de les etapes més dolces i romàntiques de la seva vida.

N'és una prova les constants demostracions que amor que dedica a la seva actual parella. "Gràcies per cuidar-me com ningú, per estar al meu costat, per fer-me sentir única i especial. Per com em mires, per tornar-me la il·lusió i les ganes", va compartir a través del seu perfil d'Instagram.