Primer pla de Fabiola Martínez amb el rostre neutre

Fabiola Martínez: l'únic problema que ha tingut amb Bertín Osborne

Fabiola Martínez ha aconseguit ser amiga de Bertín Osborne després de la separació

Fabiola Martínez i Bertín Osborne van anunciar la seva separació amistosa i els espectadors no van trigar gaire a especular. No s'havia sentit mai que tenien problemes, per això la ruptura va generar tanta repercussió. Però la veritat sempre té un camí i tard o d'hora acaba veient la llum, per això la Fabiola estava tranquil·la.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Sempre s'ha dit que la model era el millor que havia passat a Bertín Osborne, ja que gràcies a ella havia aconseguit tenir una vida més estable. Tot i això, Martínez considerava que era alguna cosa més que "la dona de Bertín" i va començar a tenir altres interessos que no eren compatibles amb la continuïtat del matrimoni. Entre ells no va passar res, no hi va haver terceres persones ni cap episodi fosc, simplement es van adonar que serien més feliços separant-se.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne feliços a la gala solidària de la seva associació
Fabiola Martínez manté una bona relació amb Bertín Osborne | Europa Press

Fabiola Martínez ha aconseguit tenir bona relació amb Bertín després de la ruptura. Aquest era el seu gran objectiu perquè tenen dos fills en comú i sempre estaran units de manera o altra. Només han tingut un problema: quan Bertín va dir l'abril d'aquest mateix any que no havia estat mai enamorat.

Fabiola, amb llàgrimes als ulls, va pensar que aquestes declaracions anaven dirigides a ella i va reconèixer que estava molt dolguda. Va mantenir una xerrada amb el presentador i aquest li va explicar que s'havia expressat malament. "Em va dir que aquesta frase anava adreçada a una altra persona", va declarar la model.

Fabiola Martínez continua confiant en Bertín Osborne

Fabiola va parlar amb Bertín i aquest li va confessar que havia iniciat una relació, però que no anava enlloc. "Li vaig enviar un àudio dient-li que ja ho havia vist i que no es preocupés perquè no m'havia de donar explicacions". És l'únic conflicte que han tingut després de la separació i sortosament han aconseguit solucionar-ho a temps pel bé dels fills que tenen en comú.

Captura de pantalla de 'Y ahora Sonsoles' de l'entrevista de Fabiola Martínez amb Bertín Osborne al telèfon
Fabiola Martínez sempre ha donat la cara per Bertín Osborne | Atresmedia

"L'únic que vull és que fos feliç perquè s'ho mereix", va explicar en una entrevista que va donar arran del conflicte. "Això sí, li vaig dir que si era una cosa seriosa que ens poséssim d'acord pels nens, que és l'únic que m'importa".

Fabiola es caracteritza per anar amb la veritat al davant i aquesta és la raó per la qual la seva presència a la televisió és tan valuosa. Fins fa poc col·laborava a Y ahora Sonsoles, però la nova temporada del programa no comptarà amb la seva presència i ningú no sap el motiu exacte. Un dels seus companys ha confirmat que té altres aventures professionals al cap, però no ha donat més detalls.