Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt emocionat en l'últim capítol de 'En el nombre de Rocío'

Primeres imatges de Jorge Javier Vázquez al seu nou programa de Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha tornat a Mediaset amb magnificència

Jorge Javier Vázquez ha estat un temps apartat de Telecinco perquè no va saber com assimilar la cancel·lació de Sálvame. El director del programa va reconèixer que el seu company estava passant un moment complicat. Tant ell com la resta de col·laboradors de Sálvame se'n van assabentar sobtadament que Telecinco ja no apostava més per l'espai.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jorge Javier Vázquez sempre ha dit que estaria a la televisió fins que el públic volgués i és justament el que va fer. Quan es va adonar que havia perdut el tron, va decidir apartar-se durant una temporada per agafar forces. La situació era tan tensa que fins i tot va considerar la possibilitat de retirar-se de la pantalla petita per sempre.

Muntatge de Contes Xinesos amb Jorge Javier Vázquez i Susi Caramelo
Jorge Javier Vázquez comptarà amb uns col·laboradors de luxe | Mediaset

Tot i això, Jorge Javier ha nascut per donar espectacle, així que no ha trigat gaire a recuperar-se. Telecinco ha apostat per ell per a un programa trencador que pretén competir amb El Hormiguero. La cadena pretén fer front a Pablo Motos i Vázquez ha acceptat el repte amb una gran il·lusió.

Jorge Javier reapareixerà amb magnificència el pròxim onze de setembre. Mentrestant, Mediaset ja ha publicat les primeres imatges de Vázquez al seu nou programa. Un divertit vídeo de promoció que ja ha esdevingut tendència.

Jorge Javier Vázquez reapareix al seu nou programa

Tothom parla de la reaparició de Jorge Javier, sobretot pel missatge que ha llançat. “Torna amb la força del Kung Fu, amb la fermesa de la Gran Muralla i amb les ganes de jugar d'un os panda. Ens veiem en Cuentos Chinos”.

Vázquez es retrobarà amb el seu estimat públic els pròxims dies i mentrestant estarà apartat dels mitjans. No ha fet cap aparició a les seves xarxes, excepte quan va publicar una foto amb la seva cantant preferida.

Imatge de Jorge Javier Vázquez amb el seu exnòvio Paco a l'aeroport de Madrid
Jorge Javier Vázquez s'ha refugiat en el seu entorn | GTRES

El comunicador ha passat les vacances amb la seva exparella, Paco, que ha esdevingut un dels seus grans suports. Jorge Javier sempre ha dit que quan van acabar la relació es van convertir en família i ara ho ha demostrat. Paco no se n'ha separat i han estat junts a Grècia gaudint de l'estiu.

S'ha fet ressò del vídeo que ha publicat Telecinco. Són les primeres imatges de Jorge Javier al seu nou programa i fins i tot es pot veure part del plató.