Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i la seva parella, Ana Soria, tots dos amb rostres seriosos
GENT

Enrique Ponce dona una notícia que deixa preocupada a Ana Soria: la decisió està presa

Ana Soria no comptava amb la decisió que ha pres la seva parella, el torero Enrique Ponce, que recentment s'ha conegut

Enrique Ponce segueix amb la seva gira de comiat per diferents arenes. Un reduït nombre de tardes amb què diu adeu de manera definitiva a una professió en què es va iniciar fa gairebé quatre dècades. Si bé fa un any va anunciar una temporada amb unes deu corregudes, la veritat és que el valencià no està complint la promesa que li va fer a la seva parella, Ana Soria.

L'exmarit de Paloma Cuevas tenia intenció de trepitjar les diferents arenes que van significar una cosa important a la seva carrera. "Em plantejo fer deu corregudes en places puntuals", va confessar Enrique Ponce a Pablo Motos durant la seva entrevista a El Hormiguero. Una xifra que, a la vista, no s'està complint, el que està provocant la preocupació de la parella del torero.

Muntatge d'Enrique Ponce somrient en vestit gris i corbata blava i Ana Soria somrient

La veritat és que l'almerienca no volia que Enrique tornés a vestir-se de llums. “A ella no li agradava la idea. Em recolza, però quan li vaig dir no li va fer gràcia”, reconeixia el torero en una entrevista.

Enrique Ponce no compleix la promesa que li va fer a Ana Soria

La jove, amb tot, és conscient del lloc que ocupa la seva parella a la tauromàquia a Espanya. “Entén qui soc al toreig i la meva decisió”, aclaria el destre valencià. Tot i això, que Ponce torni a trepitjar l'arena no és una cosa del que ella s'alegri.

El de Chiva va tornar a les arenes el mes de maig passat a Nimes, França, i té al davant diverses fires. Esdeveniments com els de Burgos, Bilbao, Granada o Algesires o l'últim que s'ha donat a conèixer, el de Gijón. El torero farà una nova parada a la localitat asturiana amb motiu de les festes de Begonya que tindran lloc al mes d'agost.

Fotografia d'Enrique Ponce torejant a Navalcarnero, Madrid, el 29 de maig de 2021

De moment no està clar si Ponce afegirà més festes al seu calendari abans del comiat definitiu el 9 d'octubre a València. El que és segur és que aquest sí que serà el dia en què es talli la cua.

“Torejaré poques corregudes el 2024; acomiadar-me a València el 9 d'octubre em fa molta il·lusió”, confessava el torero. Ponce es va apartar de manera momentània de les arenes ara fa tres anys. Una decisió que va coincidir amb el moment en què la seva relació amb Ana Soria era al focus mediàtic.

Ana Soria comprèn la decisió de Ponce d'acomiadar-se de la seva afició

Ara, en què és segur la seva gira de comiat, Enrique compta amb el suport de la dona que ara és al seu costat. Ana Soria no es va voler perdre el 17 de maig passat la reaparició de la seva parella a la Fira de Pentecosta de Nimes. L'andalusa no va poder evitar deixar a la vista la seva emoció i felicitat en veure Enrique de nou enfrontant-se al toro.

Amb ella molt còmplices estaven els seus pares i el seu germà, els qui tampoc van voler faltar a la cita. "Se m'accelera el pols quan penso en el poc que queda… Per veure't tornar a brillar", escrivia Ana en el seu perfil de xarxes abans de l'esperat retorn de Ponce a les arenes.

Ja queda menys perquè l'estudiant de Dret respiri tranquil·la. Amb tot, fins a l'octubre Ponce encara té temps per signar la seva presència a més corregudes. Una data que Ana Soria, segur, està desitjant que arribi com més aviat millor.

➡️ Gent

Més notícies: