Muntatge de Lidia Heredia seriosa amb blazer negra i un emoji explotant
GENT

Surt a la llum un dels secrets més grans de Lídia Heredia: Quants anys té?

La periodista catalana, actualment a Washington, va celebrar el passat mes de maig un aniversari molt especial

Lídia Heredia és la corresponsal de TV3 a Washington i la seva cara és ben coneguda per tots els teleespectadors de la cadena. És habitual veure-la en retransmissions en directe d'esdeveniments destacats que passen a l'altra banda de l'Atlàntic. Això sí, se sap poc sobre la seva vida més personal.

La periodista va néixer a Badalona, una ciutat a tocar de Barcelona que la va veure néixer i créixer. Pocs anys després va marxar a estudiar a la capital i, des de llavors, la seva carrera no va fer més que anar cap amunt. Lídia Heredia va néixer el 19 de maig del 1971, és a dir, ja ha complert uns 53 anys molt ben portats.

Lídia Heredia i la seva part més desconeguda

Veure la seva cara a la pantalla és habitual des de fa anys a TV3. De fet, la seva gran popularitat va arribar arran del programa Els matins. Aquesta emissió diària li ha donat la confiança i l'afecte del públic.

Tot i que ha aparegut en altres programes de la cadena com Al coche!, no sempre s'ha parlat de la seva vida més personal. Va estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i ràpid va començar a desenvolupar-se com a professional a Ràdio Ciutat de Badalona.

Captura d''Al Cotxe!' amb Lídia Heredia sorpresa agafant el braç a Eloi Vila mirant de perfil

Va estar a Ràdio Barcelona i Onda Rambla. Per això el seu paper en el món de la comunicació també està lligat al de la ràdio. A la premsa escrita ha fet articles per l'Avui i més enllà de TV3, al seu currículum també hi apareix Canal+ i Telecinco.

El relleu com a periodista internacional

Lídia Heredia va acceptar fa un parell d'anys la proposta més atrevida de TV3. Prendre el relleu de Xesco Reverter i iniciar una nova etapa als Estats Units. Des de llavors, s'ha consolidat encara més com una de les presentadores més referents de Catalunya.

De moment no hi ha data de tornada per a Lídia Heredia, encara que coneixent la passió per la seva feina segur que el calendari va per llarg. Qui sap quina serà la seva pròxima parada al món del periodisme, el que sí que és clar és que segur que serà un èxit.

La de Badalona ha dedicat tota la vida a la comunicació i ara encara una de les etapes més importants. Passada la cinquantena gaudeix sense gaires pressions d'una professió vocacional que l'ha portat fins al punt més alt.

➡️ Gent

Més notícies: