Muntatge amb Pilar Vidal amb Ana Soria i un vestit de Novia
GENT

Pilar Vidal aclareix què passarà amb el vestit de núvia d'Ana Soria

Ana Soria hauria desmentit el casament amb Enrique Ponce després que 'Diez Minutos' hagi llançat la seva exclusiva

Ana Soria i Enrique Ponce són la parella del moment, i és que tots dos han protagonitzat la portada de Diez Minutos. Una cosa que Pilar Vidal i la resta de col·laboradors han comentat a Y ahora Sonsoles.

Segons indica la revista, la parella estaria disposada a donar-se el 'sí, vull' l'any que ve, concretament al juny.

I, després d'haver-ho desmentit amb un contundent missatge, des de la mateixa revista han intervingut per aclarir quina és la veritat.

Portada de la revista 'Diez Minutos' amb el casament d'Ana Soria i Enrique Ponce

"Et contesto perquè no estiguis desinformat, però estem passant del tema perquè és una i una altra", hauria assegurat força enfadada Ana Soria als reporters.

"Ho tinc lligat per tres fonts", ha apuntat Daniel Carande. A més, assegura que l'entorn d'Enrique Ponce fins i tot ha arribat a felicitar-los per l'exclusiva.

I és que, malgrat que la d'Alemeria ho ha desmentit, Diez Minutos oferia detalls realment concrets. Per exemple, on serà la celebració.

Pilar Vidal comenta detalls sobre el casament d'Ana Soria

"Una opció és la finca La Cetrina, de Jaén, que té Enrique Ponce. Té tots els serveis per a un casament espectacular com es preveu que sigui aquest", deia Vicente Sánchez, director de la revista.

I això no és tot, ja que asseguren que seria civil, ja que el torero no ha aconseguit encara la nul·litat eclesiàstica en el seu matrimoni amb Paloma Cuevas.

A més, apunten que Soria s'aferra al desmentiment perquè no té res concretat del casament.

Captura de Pilar Vidal a 'Y ahora Sonsoles' parlant d'Ana Soria

Del que no hi ha dubte és que, en cas que es casin, Soria no portaria mai un vestit de Rosa Clará. I és que, tal com ha indicat Pilar Vidal, Paloma Cuevas és íntima amiga de Clará, amb qui ha col·laborat en incomptables ocasions.

"El vestit no sabem si serà de Pronovias o Rosa Clará, ja que recordem que Paloma treballa per a ella”, ha indicat Carande.

A la qual cosa Pilar Vidal afegia que, en cert moment, Clará li va oferir fins i tot a Ana Soria que treballés amb ella i exercís de model, encara que ella es va negar en rotund.

Per tant, en cas de casar-se, tot indica que recorrerà a qualsevol altre dissenyador que no estigui relacionat amb l'ex de la parella.

Encara més, alguns fins i tot apunten que Cuevas i Luis Miguel podrien avançar-se i donar la sorpresa. D'aquesta manera, entrarien en una autèntica carrera de fons per veure quins són els millors casaments. Qui s'animarà finalment a fer el gran pas?

➡️ Gent

Més notícies: