Muntatge de Maite Galdeano somrient amb els cabells recollits i espatlles descobertes, Rubén Torres amb un collaret i un cor trencat
GENT

Rubén Torres trencarà amb Maite Galdeano quan descobreixi què ha fet amb la seva mare

Rubén Torres ja és a Espanya i s'haurà d'enfrontar a Maite Galdeano després de la polèmica protagonitzada amb la mare

Rubén Torres i Maite Galdeano han protagonitzat un dels moments més inesperats a Supervivientes 2024. El supervivent va entrar de ple en el joc de la mare de Sofía Suescun arribant fins i tot a fer-se un petó sota la llum de la lluna. Durant els dies que han compartit a Hondures han intercanviat confidències i nombroses mostres d'afecte que han il·lusionat Maite.

Tanmateix, Rubén ja és a Espanya i el seu idil·li amb Galdeano té els dies comptats. Torres no dubtarà a trencar amb Maite quan descobreixi l'enfrontament que aquesta va tenir amb la seva mare al plató. Un enfrontament on es van intercanviar 'revessos' i on la navarresa va treure la seva pitjor versió.

Captura de Maite Galdeano com a defensora al plató de Supervivientes

Rubén Torres a punt de descobrir què va passar entre Maite Galdeano i la seva mare

Rubén Torres s'ha embarcat en un joc molt perillós amb Maite Galdeano. El que semblava un mer flirteig, ha acabat amb la mare de Sofía Suescun enamorada del bomber. Torres li ha seguit el joc, però ben aviat descobrirà la veritable cara de Maite.

El supervivent ja és a Espanya i es podrà assabentar de tot allò que ha passat durant la seva absència. Sobretot, l'enfrontament entre Maite i la seva mare que posarà fi a la seva història amb Galdeano. Rubén no dubtarà a trencar amb ella quan s'assabenti de com la de Pamplona va rebutjar de ple Mari Carmen, la seva defensora.

Captura de 'Supervivientes' amb Maite Galdeano de perfil en jersei negre i la mare de Rubén Torres amb brusa blava

Va passar després del retorn de la mare de Sofía d'Hondures, on va tenir un acostament amb Rubén. La mare de Torres va parlar obertament sobre aquest idil·li i va deixar ben clar que entre el seu fill i Maite no passaria res. “S'ha enamorat de mi”, insistia Galdeano, mentre que la progenitora ho negava amb rotunditat.

“Ui, vaja, com que no? I tu què saps?”, li va deixar anar la navarresa. La tensió entre elles augmentava, però Mari Carmen va optar per segellar la pau. Posteriorment a aquesta topada al plató, Kiko i Maite parlaven sobre què va passar a les xarxes socials.

El xicot de Sofía li va aconsellar que parlés amb la mare de Rubén per lligar caps, però Galdeano va rebutjar la idea de ple. “S'ha quedat com a gelosa, no, no, jo amb el fill, amb ella deixa-ho”, va sentenciar.

La reacció de Rubén Torres en recordar Maite Galdeano

Supervivientes encara el final i els concursants hauran d'enfrontar-se a les últimes proves per aconseguir l'anhelat premi. En el cas de Rubén, li espera una prova encara més complicada de superar. Maite està convençuda que el supervivent se n'ha enamorat i que, en tornar, la seva història d'amor continuarà.

Ara bé, per a la família del bomber resulta evident que aquest idil·li té molt poc recorregut. Sobretot, després de veure la reacció que Rubén va tenir només posar un peu a Espanya. Aquest mateix dimarts el finalista aterrava a l'aeroport i no van faltar les preguntes sobre el flirteig amb Galdeano.

Muntatge de Maite Galdeano somrient mirant de banda amb un vestit daurat i negre i Rubén Torres somrient amb uns cascos al coll, una dessuadora grisa i una motxilla a l'esquena

“Escolta, t'està esperant la teva noia, oi?”, li va preguntar una reportera. Rubén va fer cara de no entendre la pregunta, i ràpidament el nom de Maite va sortir a la palestra. En aquell moment, el supervivent va emetre un esbufec amb què va deixar clara la seva postura amb la navarresa.

Caldrà esperar la gala d'aquesta nit per veure com és el retrobament entre Galdeano i Rubén. Tanmateix, tenint en compte la reacció del bomber i allò que va passar entre la seva mare i Maite, és evident que no està disposat a continuar jugant.

Sigui com sigui, aquesta nit s'espera una gala emocionant on no faltaran les polèmiques i els enfrontaments.

➡️ Gent

Més notícies: