Muntatge d'Elena i la seva germana Emi Huelva
GENT

Emi, germana d'Elena Huelva, anuncia la millor notícia: la família ha crescut

La germana d'Elena Huelva recupera la felicitat i comparteix aquesta gran notícia a través de les xarxes socials

Emi Huelva ha tornat a les xarxes socials amb una molt bona notícia. Després d'haver patit la dura pèrdua d'Elena Huelva, la noia ha anunciat a través del compte d'Instagram que la seva família ha crescut.

No hi ha cap dubte que aquest 2023 ha esdevingut un dels anys més durs per a aquesta família. I tot a conseqüència de la trista defunció de la influencer.

Pla mitjà d'Elena Huelva, la influencer que va morir a causa d'un Sarcoma d'Ewing, posant mig somrient en un photocall

El 3 de gener passat, Elena Huelva va morir amb només 20 anys després de perdre la batalla contra el càncer. En concret, era un sarcoma d'Ewing, malaltia que li van diagnosticar amb 16 anys.

Des de llavors, la noia es va dedicar a documentar, conscienciar i informar a través de les xarxes sobre aquesta complexa malaltia. Tasca que va dur a terme fins al darrer dia.

Ara, i malgrat l'any tan complicat pel qual han hagut de passar ella i la seva família, Emi Huelva ha tornat a les xarxes socials amb bones notícies. Tal com ha revelat a través de diverses publicacions d'Instagram, la seva gosseta Nora ha portat al món dos cadellets.

La germana d'Elena Huelva anuncia a les xarxes que la seva família ha augmentat

El 26 de novembre passat, la germana d'Elena Huelva va publicar al seu perfil d'Instagram una imatge emotiva. Emi hi va anunciar que la seva família havia augmentat i tot gràcies a la seva gosseta Nora:

"Estava desitjant compartir aquesta felicitat que ha arribat a casa. Fa 1 setmana que van arribar aquests dos nadons petits. Norita, tan valenta com la seva mami, en va aprendre molt".

Al costat d'aquestes paraules, la noia va compartir una fotografia en què apareix molt ben acompanyada per les seves tres gossetes. A més, no va voler deixar l'ocasió per anunciar que havien arribat al món "dues germanetes", com Elena i ella. "No podia ser d'una altra manera", va puntualitzar tot seguit.

Captura de la publicació d'Instagram d'Emi Huelva on mostra els dos cadells que ha parit la seva gossa

Aquesta publicació no va passar desapercebuda per a Emi Palomo, la mare d'Elena Huelva. De fet, no va voler deixar passar l'ocasió per escriure un comentari emotiu:

"La meva Norita, mare de dos nadons petits, com jo. Com dius, no podia ser d'una altra manera, des del cel les cuida la meva Helen de l'ànima. Us estimo".

Només quatre dies després, la germana d'Elena Huelva va tornar a aquesta xarxa social per actualitzar l'estat de les seves tres mascotes. Després d'assegurar que totes es troben perfectament, Emi no va tenir objeccions a assegurar que "aquestes germanetes m'han portat il·lusió".

Fotografia d'Emi Huelva posant al costat de la platja durant la posta de sol

"Davant d'això poc més cal dir.[…]No són les millors fotos, però, sens dubte, de les més boniques d'aquest any", va afegir la noia a continuació.

Després d'aquestes dues publicacions, Emi no ha deixat de compartir tota mena de contingut sobre els seus dos nous cadells. "Una publicació per morir d'amor. Aquests nadons em tenen robat el cor", ha escrit amb una tendra imatge de les dues gossetes.

Com calia esperar, els seguidors d'Emi Huelva no han volgut deixar passar l'ocasió per dedicar-li unes paraules emotives. "Això ha estat un regal d'Elena des del cel per enviar-te una mica d'amor i de felicitat", va assegurar una internauta.

➡️ Gent

Més notícies: