Muntatge de fotos d'Emi Huelva i la seva germana, Elena Huelva, morta a principis del 2023 a causa d'un càncer
GENT

La germana d'Elena Huelva decideix explicar el pacte que va fer amb la influencer

Emi Huelva ha reaparegut a ‘Fiesta’ per un bonic motiu

El 3 de gener del 2023 va morir Elena Huelva a Sevilla, però la seva història segueix més viva que mai. La influencer va aconseguir donar visibilitat al sarcoma d'Ewing, la mateixa malaltia contra la qual va lluitar el fill d'Ana Obregón. La seva germana es sent molt orgullosa i ha decidit desvetllar el pacte que van fer abans del trist desenllaç.

Emi Huelva ha donat una entrevista a Fiesta per presentar el seu nou projecte: un llibre titulat Todo lo que ganamos. Abans de marxar per sempre, Elena va escriure una obra que va tenir un èxit rotund: Mis ganas ganan. Ara, l'Emi ha continuat aquest camí i ha arribat fins al final per intentar ajudar les persones que estiguin en una situació similar.

Emi, tan prudent com de costum, volia centrar-se en la promoció del seu llibre. Tot i això, ha decidit que el millor és ser sincera i ha acabat explicant per què s'ha llançat al món literari. Va fer un pacte amb la influencer, per això ha continuat el seu llegat.

“He intentat que no sigui un llibre trist perquè la meva germana estava plena de vida i de llum. Si us arribava la llum de l'Elena a través de les xarxes i de la pantalla, imagineu-vos el que ens arribava als que estàvem al seu costat”, explica. A Mis ganas ganan, Elena Huelva va explicar quines eren les seves eines per enfrontar-se al càncer i Emi ha intentat ampliar les dades.

Elena Huelva asseguda al plató de 'Fiesta', programa de Telecinco, parlant d'Elena Huelva, la seva germana morta

Elena Huelva i Emi: una relació molt especial

Emi ha explicat davant d'Emma García que va fer una promesa a Elena Huelva abans d'acomiadar-se per sempre. “Jo li vaig fer una promesa, li vaig dir que viuria per les dues i ho he fet”. Aquesta és la raó per la qual ha escrit un nou llibre, ja que era el que volia Elena i no va poder fer-ho per falta de temps.

Els darrers mesos d'Elena Huelva van ser molt complicats i va haver d'estar centrada en la lluita contra el sarcoma d'Ewing. Tot i això, Emi insisteix que l'escriptora era molt activa i va veure el millor d'ella fins al final. Gràcies a tot això, l'autora de Todo lo que ganamos ha après una lliçó de vida.

Elena Huelva asseguda al plató de 'Fiesta', programa de Telecinco, parlant d'Elena Huelva, la seva germana morta

“Em sento molt més forta i tot ho gaudeixo molt més, tot això em neix i és el que ella em va demanar”, explica Emi sobre el tracte que va fer amb Elena. “Jo acostumo a parlar amb ella i crec que tots parlem amb les nostres persones que no són aquí físicament, però sí al nostre cor”.

Huelva se'n va anar deixant un llegat impagable que ha servit d'inspiració per a milions de persones, entre elles la seva estimada Emi.

➡️ Gent

Més notícies: