Muntatge amb foto de Paloma García Pelayo, foto de Beatriz Cortázar i foto petita de Bertín Osborne, elles en primer pla
GENT

La discussió de Paloma García-Pelayo i Beatriz Cortázar per culpa de Bertín Osborne

Paloma García-Pelayo i Beatriz Cortázar han viscut un moment tens per les darreres notícies del cantant

La tensió s'ha apoderat del plató de Y ahora Sonsoles després d'un encès enfrontament entre dues reconegudes periodistes, Paloma García-Pelayo i Beatriz Cortázar. El motiu d'aquest xoc no ha estat altre que el controvertit Bertín Osborne, figura recurrent a la premsa del cor.

Captura de Paloma García-Pelayo a 'Y ahora Sonsoles'

Totes dues col·laboradores han viscut un tens moment pel fet que el cantant i Gabriela Guillén han arribat a un acord pel fill que tenen. I és que Paloma García-Pelayo, que tenia la versió d'ell, i Beatriz Cortázar, que tenia la d'ella, tenen visions diferents sobre aquest assumpte. Una aposta pel futur i l'altra no vol oblidar el passat dels fets.

Paloma García-Pelayo i Beatriz Cortázar mostren els seus diferents arguments

El xoc entre les dues periodistes s'ha desenvolupat enmig d'una acalorada conversa sobre les recents declaracions i actuacions de Bertín Osborne. El cantant i presentador ha fet conèixer que ha canviat de postura respecte al petit que té amb Gabriela Guillén. Ara està disposat a reconèixer i a assumir el rol de pare com correspon.

Muntatge de fotos de primer pla de Bertín Osborne amb rostre somrient i, al costat, una imatge de Gabriela Guillén tocant-se la panxa d'embarassada

Paloma García-Pelayo, periodista acostumada a donar exclusives de la premsa rosa, no s'ha contingut en expressar la seva opinió. Ha defensat la informació que li ha atorgat l'artista: “M'insisteix en una cosa important, la intenció i la voluntat queda de forma pública. A més a més, em diu que el nen no ha de pagar per les decisions dels pares”.

“Reconeix que s'ha equivocat i és obvi que ho ha fet perquè s'ha fet una bola tremenda. Bola que se li ha entravessat a ell i a Gabriela i amb un menor pel mig”.

Per part seva, Beatriz Cortázar, també periodista de renom, ha adoptat una postura més crítica cap a Osborne. Tant és així que ha manifestat: “Aquest és el Bertín que jo començo a reconèixer. Sí, el que comença a caure dins del seny i la normalitat”.

“Ara la pregunta és: quins cants de sirena o qui ha estat escoltant? O què ha passat pel seu cap per haver actuat com ha actuat durant tot aquest temps?”.

El conflicte esclata entre Paloma García-Pelayo i Beatriz Cortázar per culpa de Bertín Osborne

Aquesta qüestió plantejada per Cortázar és la que ha fet esclatar i interrompre Paloma. Ha manifestat: “Aquesta pregunta crec que ara no va enlloc. Crec que la pregunta ara és el futur del nadó i ja està”.

A la Beatriz no li ha agradat gens el cabàs de la seva companya i ha pres la paraula per deixar clar el seu enuig. Ella, que ha tingut en tot moment la versió de Guillén, li ha respost: “Bé, però és que la Gabriela ha donat a llum sola. Ha estat cinc mesos sola i aquestes coses són per dir què ha passat”.

Muntatge amb la captura de

La discussió així ha arribat al punt àlgid quan Cortázar ha acusat la seva companya de trivialitzar els comentaris de Bertín. I és que ha suggerit que la seva postura contribuïa a normalitzar actituds irresponsables. Paloma, visiblement molesta, ha defensat la seva postura, insistint que no es tracta de trivialitzar, sinó de prioritzar necessitats en aquest moment.

➡️ Gent

Més notícies: