Fotomuntatge d'Helena García Meleroo i Joan Vehils amb una imatge de Cadaqués de fons
GENT

Joan Vehils, ex d'Helena García Melero, està enamorat d'un preciós poble català

Joan Vehils torna sempre que pot a aquest preciós poble de Catalunya que sembla sortit d'un conte

A hores d'ara tots coneixem Helena García Melero i el seu exmarit, el també periodista Joan Vehils. Tots dos tenen tres fills en comú: la Maria la Blanca i el Joan. Però, a més, la ja exparella també té una cosa que els uneix moltíssim.

Estem parlant de Cadaqués, l'encantador racó de la Costa Brava que sembla tret d'un conte. Sens dubte, Joan Vehils és un enamorat d'aquest poble. Només cal donar una ullada a les seves xarxes, ja que en la majoria de les seves publicacions apareix Cadaqués.

Joan Vehils i Helena García Melero: una història d'amor preciosa

La veritat és que es coneixen molt pocs detalls sobre com es van conèixer Joan Vehils i Helena García Melero. Tot i això, gràcies a la presentadora, sabem com va viure la separació amb el pare dels seus tres fills.

Tal com va anunciar Helena García Melero, divorciar-se ha estat una de les decisions més fortes. "Ha estat la decisió més bèstia que he pres a la meva vida. És, sens dubte, el que més m'ha costat en aquesta vida", va confessar la de Barcelona.

"No sé quantes decisions fortes he pres a la meva vida, però en el saquet de les meves accions més potents sempre estarà aquesta", va sentenciar la periodista visiblement afectada. I és que, tenint en compte les seves paraules, tot apunta que va ser una separació molt dura.

Fotomuntatge d'Helena García Meleroo amb una imatge del seu exmarit, Joan Vehils, i una altra del fill petit

Joan Vehils, ex de Melero, és un enamorat de Cadaqués

Cadaqués, joia de la Costa Brava, és un petit poble pesquer amb molt d'encant. Amb les cases blanques, carrerons empedrats i vistes impressionants del Mediterrani, Cadaqués ha estat un refugi d'inspiració per a artistes i viatgers per igual.

Aquest encantador poble està envoltat pel Parc Natural del Cap de Creus, cosa que li confereix un paisatge únic de penya-segats i cales amagades. En passejar pels seus carrers estrets, és fàcil entendre per què Joan Vehils tria aquest lloc com la seva llar i font d'inspiració.

Però Cadaqués no és només història i art. Les platges d'aigües cristal·lines conviden a un bany refrescant, i les passejades amb vaixell permeten explorar la costa d'una manera relaxada i pintoresca. A més, la seva gastronomia és un delit per als sentits.

Cadaqués és una destinació que captura el cor dels qui el visiten, oferint una combinació perfecta de bellesa natural, cultura i serenitat. És un lloc on el temps sembla aturar-se, permetent als visitants gaudir de cada moment en aquest racó de Catalunya.

La veritat és que Joan Vehils, exmarit d'Helena García Melero, ho sap molt bé. I és que tal com podem observar a través del seu compte d'Instagram, el periodista visita aquest lloc idíl·lic sempre que pot.

➡️ Gent

Més notícies: