Fotomuntatge de Toni Soler amb una imatge de quan era petit
GENT

La foto de Toni Soler de petit que delata la seva veritable edat: idèntic al seu fill

Toni Soler és una de les figures més destacades de la història de la televisió pública de Catalunya

Toni Soler és una figura destacada de la televisió catalana, ha estat un pilar fonamental de TV3 durant dècades. La seva trajectòria a la cadena va començar amb el programa Malalts de tele, fet que va marcar l'inici d'una carrera plena d'èxits a la comèdia i la sàtira política.

El 2006, va crear Polònia, un programa de paròdia política que ràpidament es va convertir en un fenomen cultural a Catalunya. Consolidant-se com un dels programes més vistos i estimats de TV3.

El 2017, Soler va començar a presentar l'Està passant, un informatiu satíric que aborda l'actualitat política amb humor àcid. Aquest programa també gaudeix de gran popularitat i ha estat líder d'audiència en la seva franja horària.

Tot i això, el desembre del 2023, Soler va decidir deixar la conducció de l'Està passant després de 6 anys al capdavant. Tal com va revelar, el de Figueres va confessar la necessitat de descansar i explorar nous horitzons professionals. Des de llavors, no l'hem tornat a veure en la pantalla.

Primer pla de Toni Soler, presentador de TV3

La foto de Toni Soler de petit i la seva edat real: idèntic al seu fill Martí

Toni Soler està casat amb Laura Gas, que és editora de la revista El món d'ahir. Donant una ullada a les seves xarxes no hi ha dubte que tots dos formen una preciosa parella. És curiós veure Toni Soler, encara que només sigui en una foto, en la seva faceta com a marit o com a pare.

La veritat és que la parella no sol compartir fotografies dels seus fills, però alguna n'hem pogut trobar. Una cosa és clara, i és que el fill gran de Toni Soler és igual que el seu pare. Segons la dona del presentador, “és una fotocòpia millorada del pare” i no li falta raó.

Imatge de Martí i Júlia, fills de Toni Soler

Més encara a la imatge publicada pel presentador, on apareix de petit. I és que si ens hi fixem bé, salvant les distàncies, són com dues gotes d'aigua. A més, gràcies a aquesta instantània sabem que Toni Soler acaba de fer 59 anys.

Imatge d'Instagram de Toni Soler de petit

Els fills de Toni Soler i Laura Gas són, la Júlia, la gran, i el Martí. La primogènita del matrimoni té 22 anys i el petit 20. No hi ha dubte que el clan Soler-Gas està format per artistes i és que, a banda de les professions dels pares, la Júlia és fotògrafa.

➡️ Gent

Més notícies: