Muntatge de fotos de primer pla de Gema López amb rostre somrient i Rocío Carrasco són rostre seriós, de fons totes dues tenen el plató de 'Sálvame' difuminat
GENT

La discussió que Gema López va tenir amb Rocío Carrasco abans de fitxar per Antena 3

Gema López va atacar amb duresa la filla de La Jurado

Gema López és, com a col·laboradora de televisió, molt contundent a l'hora d'exposar la seva opinió sobre els temes del cor que aborda. I això li ha guanyat problemes amb companys de programes i fins i tot amb famosos.

Bona mostra d'això és que Gema López, abans que marxés a Antena 3, va tenir un conflicte seriós en ple directe de Sálvame. I el seu 'rival' no va ser cap altre que Rocío Carrasco, que va rebre les opinions duríssimes i els retrets d'aquella.

Gema López va discutir seriosament amb Rocío Carrasco a Sálvame

Gema López és ara la conductora de la secció del cor d'Espejo Público, però abans d'arribar-hi va ser molts anys col·laboradora de Sálvame. Al plató va viure molts enfrontaments, entre ells el que va protagonitzar amb Rocío, quan aquesta, després de la seva docusèrie, va començar a treballar al mateix programa.

La periodista, que va ser una de les més crítiques amb la seva docusèrie, no va dubtar a aprofitar que compartien espai per atacar-la amb contundència. I el primer que va fer va ser retreure-li que hagués narrat a la televisió els maltractaments de la seva filla cap a ella. Així, li va dir: “Tu has reparat el mal que aquesta veritat provocaria quan l'has explicat?”.

Rocío Carrasco i Gema López, en un cara a cara, assegudes al plató de 'Sálvame' de Telecinco
Gema López la va qüestionar per no pensar en la seva filla abans d'explicar la veritat | Mediaset

La seva interlocutora li va respondre: “Us heu parat a pensar el mal que se m'ha causat durant 20 anys? Només he explicat una realitat. I aquesta realitat és necessària perquè s'entengui una situació injusta durant molt de temps, acompanyada d'altres situacions falses i injustes”.

“Sense explicar això, que per mi és el més horrorós que pot passar a algú, aquesta història no s'entén. Tu pots tenir la teva opinió i no m'importa. A més, és que explicar-ho també forma part del procés de recuperació”.

En aquest punt, Gema López va veure la seva 'rival' rompre a plorar. Entre llàgrimes va confessar que era a la primera a qui més li feia mal explicar el que va passar amb la seva filla. Ella va ser la víctima d'aquesta terrible situació que va acabar amb la noia condemnada per maltractar la seva mare.

Gema López li va fer un altre dur retret

Gema López, a més de retreure-li que hauria posat la seva filla al punt de mira, va atacar Rocío per més fronts. En concret, no va dubtar a retreure-li que hagués acceptat treballar a Sálvame, quan des d'aquí en el passat l'havien criticada i l'havien acusada de ser mala mare. És més, li va assenyalar: “Crec que ets aquí únicament per diners i perquè aquí estaràs més cuidada i protegida que en altres llocs”.

Segons la col·laboradora, la famosa havia 'oblidat' el que havia passat i havia acceptat la feina únicament per una qüestió monetària davant dels seus problemes econòmics. Fins i tot, va assenyalar que Rocío havia actuat igual que Rosa Benito en el seu moment o Isabel Pantoja. Però aquesta conjectura i opinió va comportar que l'assenyalada no dubtés a respondre-li.

Gema López i Rocío Carrasco assegudes al plató de 'Sálvame' discutint
Gema López la va titllar de donar prioritat als diners | Mediaset

Gema va rebre la contestació següent: “Treballar per diners no vol dir que només s'estigui fent per diners”. I després li va amollar una indirecta considerable a la periodista: “Tu te'n recordes quan estàveu en una altra cadena i llençàveu pedres a aquest programa?”.

La tensió era palesa entre totes dues i no van arribar a cap punt d'entesa. Gema va deixar molt clar que no compartia la postura de la celebritat i va ser contundent sobre això.

Potser precisament per l'actitud crítica de López amb la famosa, la seva germana, Gloria Camila, ha acceptat ara l'oferta de la periodista . Sí, la de ser tertuliana al seu programa actual a Atresmedia. És clar, comparteixen 'enemiga'.