Fotografia de Judit Mascó i la seva mare celebrant el seu aniversari somrient feliços amb un pastís
GENT

Impacte per la foto de Judit Mascó amb la seva mare de 79 anys que tothom comenta

La imatge de la model ha estat molt comentada pels seus seguidors

Judit Mascó ha tornat a emocionar els seus seguidors. La catalana va publicar una imatge preciosa al compte d'Instagram divendres passat, 13 d'octubre. Una imatge que no ha passat desapercebuda pels seguidors.

Hi apareix la model amb la seva mare, celebrant el seu aniversari. I és que tothom s'ha fixat en una cosa després de veure la publicació. La gran semblança de la Judit amb la seva mare, la Glòria.

Judit Mascó i la seva mare fan anys

Sembla que els anys no passen factura a la Judit Mascó ia la seva mare. La model ha fet 54 anys i ho ha celebrat amb la seva mare, que n'ha fet 79.

Els anys no els passen factura. La realitat és que la Glòria i la Judit estan estupendes, i no som els únics que ho diem, sinó també els seus seguidors.

La publicació ha fet esclatar les xarxes. Mare i filla han rebut milers de comentaris per l'esplèndid estat en què es troben. «Felicitats a totes dues, molta salut i molts més», «Esteu de 40» o «Moltes felicitats a totes dues, esteu molt boniques» han estat alguns dels comentaris que han rebut.

Així mateix, la catalana ha volgut agrair als seguidors les felicitacions i les mostres de suport. «Moltíssimes gràcies per tantes felicitacions i mostres d'afecte! Estic molt agraït de seguir complint i tenir-vos. Avui, menjar familiar compartint pastís amb la meva mare, i els molt divertits m'han girat els números i per una estona eren 45», ha indicat a les xarxes.

I és que, tal com publico al seu compte d'Instagram, Judit Mascó ha fet 54 anys i no 45, com es veu a la imatge amb la seva mare.

Judit Mascó se sincera a TV3

Una de les últimes entrevistes que va concedir la model va ser al 'Zona Franca' de TV3. Allà, va reconèixer alguns dels seus secrets més ben guardats. Entrar al món del modelatge amb 15 anys li va fer perdre coses típiques de la seva edat.

En comparació de les seves amigues, la Judit es va haver d'adaptar ràpidament al competitiu món dels adults. «Em vaig perdre certes coses que toquen fer en aquestes edats», va indicar.

Un altre tema del qual va reflexionar la model és de la pressió estètica que causen les xarxes socials. «A la meva època no hi havia mòbils ni xarxes. Un cop acabava la meva feina, arribava a casa meva i aquí acabava, la gent no em perseguia», va afirmar.