Primer pla de David Valldeperas somrient a 'Querido hater', un programa de Podimo
GENT

David Valldeperas destapa noves dades del documental que va gravar Rocío Carrasco

David Valldeperas ha ofert detalls fins ara desconeguts

David Valldeperas ha estat una de les cares més conegudes de Telecinco durant anys. I és que, encara que el seu treball de direcció era darrere de les càmeres, a Sálvame rara era la tarda que no apareixia a escena. Tot perquè al programa es va posar de moda mostrar el que passava a la resta del plató.

David Valldeperas ara no està al capdavant de cap espai, després de gravar l'especial per a Netflix, però ha cobrat actualitat. El motiu és que ha concedit una entrevista per a un famós pòdcast, on, entre altres coses, ha parlat de la docusèrie de Rocío Carrasco. Exactament, n'ha donat noves dades, que a més d'un han sorprès.

David Valldeperas ha revelat detalls inesperats al voltant de la docusèrie

David Valldeperas ha acudit aquests dies al pòdcast Querido hater, que condueix Malbert. En ell no ha dubtat a confessar la nul·la relació que té actualment amb Paz Padilla, després d'un incident que van viure.

I també, ha volgut parlar d'un assumpte que ha generat molt de debat en els darrers anys: la docusèrie de Rocío Carrasco. Ho ha fet després que Malbert li hagi confessat que considera que “era necessari, però no es va executar de la millor manera. No em quadrava que se sabés el que ella havia relatat i al maltractador se'l tingués treballant amb contracte fins al dia de posar-li el tràiler a la cara”.

“No et sembla incoherent que la cadena que s'estigui demonitzant una persona, però després la mantingui fins a l'últim moment? Sí. Mantenir-la per esprémer-la i aprofitar-se'n”.

Unes paraules davant de les quals David Valldeperas ha respost: “Jo crec que es va executar de l'única manera que es podia executar”.

Imatge de David Valldeperas concedint una entrevista al programa 'Querido hater' a Podimo
David Valldeperas ha parlat sense embuts de la famosa docusèrie | Podimo

Tot seguit, l'exdirector ha confessat que ell va saber què havia passat en aquesta producció només dos dies abans que s'emetés. Ha deixat clar que “sabia que el que estava fent era explicant la seva història, encara que desconeixia fins a quin punt ella s'obria”.

“El que li passava tenia un nom. La societat ha evolucionat en els darrers anys”.

Així mateix, David Valldeperas ha respost al perquè Antonio David, va continuar treballant malgrat les acusacions que se sabia que ella havia realitzat al seu programa. En aquest sentit, ha fet la confessió més inesperada i la que més ha sorprès. Ha explicat que el van mantenir a Sálvame fins que va sortir la docusèrie per poder demostrar a tothom el perquè ja no volien comptar amb ell.

A això ha afegit: “Les coses tenen uns passos i va ser una qüestió de lògica. Si se li acomiada abans, la gent hauria preguntat les raons d'aquesta decisió”.

Muntatge amb fotos de David Valldeperas somrient i Antonio David Flores
David Valldeperas ha explicat la raó per la qual no es va fer fora abans Antonio David | GTRES, Europa Press, e-noticies.cat

David Valldeperas ha confessat com va viure l'inici de la docusèrie

David Valldeperas, en aquesta ostentació de sinceritat, no ha tingut objeccions a parlar també de què va sentir el dia que es va anunciar l'existència de la docusèrie de Rocío Carrasco. Dia que ja ha passat als annals de la història de la televisió per les cares i els comentaris d'Antonio David en conèixer què havia fet el seu ex.

L'exdirector de Sálvame ha admès que “va ser una pel·lícula de terror brillant. Després, vaig estar parlant amb ell i em va preguntar que com érem capaços de fer-li una cosa així. I ell allò que intentava en tot moment era saber fins on havia parlat ella”.

“Jo li vaig respondre que ni havia fet la docusèrie ni l'havia vista. I també que ell s'havia passat parlant tota la vida i ella també tenia ara el dret a fer-ho. Li vaig indicar que no fos pel camí d'assenyalar que el seu ex havia cobrat diners per parlar després del que ell havia guanyat”.

Per acabar, David Valldeperas ha anat més enllà. Ho ha fet admetent que, si hagués estat per ell, mai no hauria contractat el malagueny per a Sálvame.