Muntatge de Diego Arrabal amb una americana de quadres, Joan Carles I amb rostre neutre en vestit negre i una explosió

GENT

Diego Arrabal sorprèn en donar l'última hora sobre l'estat de Joan Carles I

Diego Arrabal encén totes les alarmes en anunciar una preocupant última hora sobre el delicat estat de salut de Joan Carles I

Diego Arrabal torna al seu canal de YouTube amb una última hora relacionada amb Joan Carles I. El paparazzi ha fet saltar totes les alarmes en anunciar que hi ha una "màxima preocupació per l'estat de salut" de l'emèrit.

"Cada vegada el veiem més demacrat", ha assegurat Arrabal, abans de posar com a exemple la reaparició d'en Joan Carles a la missa que es va celebrar en honor a Constantí de Grècia a Londres. "Estava força prim i més maldestre que mai a l'hora de caminar i de moure's", ha afegit a continuació.

Captura de YouTube amb Diego Arrabal a l'estudi i amb un micròfon el 22 de novembre de 2023
Diego Arrabal torna al canal de YouTube per informar sobre l'estat de salut de l'emèrit | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

Tot i això, segons el Diego Arrabal, la preocupació pel rei ha començat a augmentar els últims dies després del seu retorn a Galícia. Un viatge que ha aprofitat per anar a Vitòria a visitar el seu metge de confiança.

Moment en què diversos professionals de la comunicació han pogut captar les primeres imatges de Joan Carles I durant la seva darrera visita a Espanya. Unes instantànies que el fotògraf ha catalogat de “preocupants”:

Captura del rei Joan Carles en un cotxe en arribar a Espanya
Segons el paparazzi, la salut de Joan Carles I és 'preocupant' | GTRES

"La veritat és que les imatges són preocupants. Ara sí que han saltat les alarmes". Tant és així que, segons el Diego Arrabal, "hi ha diverses personalitats molt influents que demanen que el Joan Carles es quedi ja a Espanya i passi aquí el temps que hagi de passar".

I el motiu no seria cap altre que el delicat estat de salut de l'emèrit. "Les imatges parlen per si soles. No cal ser metge ni saber-ne l'estat real perquè, cada dia que el veiem, el seu estat de salut és més demacrat", ha matisat.

Diego Arrabal deixa els seus subscriptors sense paraules en donar l'última hora sobre l'estat de Joan Carles I

El Diego Arrabal ha volgut compartir amb els seus subscriptors de YouTube les últimes imatges que han sortit a la llum de Joan Carles I. Unes instantànies que han deixat al descobert el seu estat de salut delicat.

Tota aquesta situació que ha provocat que diverses persones, entre les quals hi ha el mateix paparazzi, hagin sol·licitat el retorn de l'emèrit a Espanya.

"No podem tenir un rei exiliat, tampoc ha fet res de dolent. És veritat que, aquests últims anys, ha comès errors que li han passat factura, però també hem de ser agraïts", ha opinat el Diego Arrabal.

Muntatge de Diego Arrabal seriós amb les mans juntes i Joan Carles I somrient amb corbata morada
Diego Arrabal demana obertament que deixin tornar Joan Carles I a Espanya | e-noticies.cat, Mediaset, Europa Press

Per això, el Diego Arrabal considera que ja és hora que Joan Carles I es "quedi a Espanya" i, per fi, "pugui descansar amb els amics". A més, a la descripció d'aquest vídeo, el paparazzi ha compartit una informació extra.

Tal com es pot llegir, "el Felip està molt preocupat" per la salut del seu pare, motiu pel qual "ha parlat amb les seves germanes, la Cristina i l'Elena".

Aquest dijous, el rei ha tornat a Espanya per participar en les últimes regates que el Reial Club Nàutic ha organitzat a Sanxenxo. Aquesta seria la sisena vegada des que es va instal·lar a Abu Dhabi que torna al nostre país.

Tot i això, i malgrat aquests viatges, la preocupació per l'estat de salut de Joan Carles I no ha deixat d'augmentar. Situació que s'ha intensificat després de conèixer la intenció d'abandonar Emirats Àrabs.

I encara que els últims dies ha transcendit que pretén anar a viure a Ginebra amb la Cristina, la veritat és que, durant aquests anys, Espanya havia estat la seva primera opció.

Tot i això, fonts properes a la Casa Reial van insistir que el Joan Carles únicament podrà tornar de forma definitiva quan la seva salut sigui dolenta. Per això, i després de conèixer l'última hora que ha anunciat el Diego Arrabal, no seria desgavellat pensar que aquest pugui ser el darrer viatge que fa.

➡️ Gent

Més notícies: