Muntatge d'Arantxa de Benito somrient, Guti amb rostre neutre i unes mans juntes
GENT

L'acord que Arantxa de Benito va signar amb Guti i el veritable motiu del divorci

La relació entre Arantxa de Benito i Guti ha estat plena d'alts i baixos. Tot i això, sempre han intentat fer el correcte pel bé dels seus dos fills

A hores d'ara, l'Arantxa de Benito i el Guti mantenen un tracte molt cordial, però això no sempre ha estat així. Durant els darrers 15 anys, la relació entre els pares de la Zayra ha passat per diversos alts i baixos. Tot i això, després de la seva separació física, tots dos van arribar a un bon acord de divorci pel bé dels seus fills.

L'any 2009, aquesta mediàtica parella va anunciar la seva separació després de 10 anys junts. Però, al contrari del que s'esperava, es van convertir en tot un exemple després de demostrar que el respecte i l'afecte continuaven formant part de les seves vides.

Arantxa de Benito somrient al costat de Guti amb els cabells cap enrere i perilla quan estaven junts

Tant és així que, durant els anys posteriors, i malgrat la seva separació, l'Arantxa de Benito i el Guti no amagaven la bona sintonia que hi havia entre ells. Tot i això, les coses van començar a canviar quan l'esportista va refer la seva vida amb la Romina Belluscio l'any 2011.

I encara que al principi la socialité es va alegrar molt pel pare dels seus fills, la seva relació es va torçar quan el jugador de futbol va anunciar el seu compromís. Notícia que va sortir a la llum només tres mesos després de començar la seva relació sentimental amb la model argentina.

Romina Belluscio somrient amb una bossa a les mans al costat de Guto somrient amb la mà a la cintura d'ella

Anys després, l'Arantxa de Benito va arribar a dir que allò que veritablement la preocupava era que el Guti havia canviat d'actitud amb els seus fills. Segons la socialité, l'esportista "complia com a pare fins que va arribar la Romina". "M'he sentit sola en l'educació dels meus fills".

Sigui com sigui, abans que la seva bona sintonia acabés, els pares de la Zayra van decidir que el més important era el benestar i la felicitat dels seus fills. I n'és una prova l'acord de divorci que van signar el 2009.

Arantxa de Benito i Guti van arribar a un bon acord de divorci que va beneficiar la presentadora

L'Arantxa de Benito i el Guti es van convertir en tot un exemple per la manera com van posar fi al seu matrimoni. Tal com es va saber al seu moment, tots dos van signar un acord de divorci en què la presentadora i els seus fills van sortir enormement beneficiats.

El jugador de futbol va acceptar passar-li a la seva exdona una pensió generosa d'aliments per als menors. Tot i això, aquesta no és l'única quantitat de diners que van acordar aquell dia.

Arantxa de Benito somrient vestida de gris

Segons va transcendir, l'Arantxa de Benito també va rebre una altra pensió compensatòria per part de l'esportista. En total, el Guti es va comprometre a abonar 13.000 euros mensuals per a la manutenció de la família, 7.000 dels quals estaven destinats a la pensió de la seva exdona.

No obstant això, i igual que succeeix en altres casos, la pensió de la socialité no era per tota la vida. Tant és així que, actualment, ja no percep aquests diners.

A més, i en un intent que els seus fills patissin el mínim possible amb aquesta delicada situació, el Guti va decidir deixar-li a l'Arantxa de Benito la casa familiar de Boadilla del Monte.

Arantxa de Benito va fer públic el principal motiu de la seva separació amb Guti: "Som molt passionals"

L'Arantxa de Benito i el Guti van esperar sis mesos per fer oficial el seu divorci, però no va ser fins anys després que la presentadora va trencar el silenci en un programa de televisió.

Durant una de les seves intervencions a La Noria, la socialité va revelar el motiu pel qual no va funcionar el seu matrimoni amb aquest jugador de futbol. Després d'assegurar que li va costar "molt acceptar, assumir i superar" la separació, va ser molt clara sobre això:

"El Guti és molt passional i jo també ho soc. Es va ajuntar passió amb passió i va esclatar la bomba en tots els sentits". I encara que “els bons moments eren molt molt bons”, l'Arantxa de Benito va assegurar que “els dolents eren dolentíssims”.

"De vegades a la vida un ha de posar una balança i preguntar-se: «Què vull a la vida?». Jo el que volia i vull és ser feliç", va sentenciar l'exdona del Guti.

➡️ Gent

Més notícies: