Muntatge en primer pla de Lydia Lozano amb els llavis vermells i una blazer brillant i Albano amb un barret blanc mirant de banda
GENT

Lydia Lozano i l'inesperat cop de sort que ha deixat sense arguments Albano

Lydia Lozano, sense adonar-se'n, ha silenciat a Albano Carrisi, que l'acusa d'haver-se aprofitat de la seva família

Albano Carrisi ha tornat a Telecinco just quan la Lydia Lozano ha estat vetada de la cadena. Sense saber-ho, la periodista ha rebut un cop de sort perquè ja no s'haurà d'enfrontar més al seu gran enemic. L'Albano ha acusat la Lydia d'estar aprofitant-se del seu drama familiar per guanyar audiència, però la realitat és molt diferent.

La Lydia Lozano ha deixat sense arguments a l'Albano, ja que ella ja no és a Telecinco i no podrà enfrontar-s'hi a plató. Les entrevistes anteriors de l'italià han estat marcades per l'enfrontament amb Lozano, però tot això forma part del passat. Ara Carrisi ha de demostrar que està a l'altura i que no necessita a la Lydia per collir bones dades d'audiència.

Muntatge d'Al Bano al Deluxe amb Lydia Lozano plorant a Sálvame

La Lydia Lozano acaba de fer una entrevista a Superlativas, el podcast que presenta la Carlota Corredera a YouTube. I ha aprofitat per deixar clar que tant a ella com als seus companys els han “tallat el cap”. Qui? El Borja Prado i l'Alessandro Salem, els empresaris que van agafar les regnes de Mediaset.

Fa anys, la Lydia i l'Albano van protagonitzar un conflicte que va portar cap amunt Mediaset. Lozano no deixava de plorar, però segons expliquen, "les llàgrimes eren llavors d'or" perquè enganxaven l'audiència.

L'Albano va assenyalar Lozano, assegurant que forçava les seves llàgrimes per guanyar-se el suport del públic i minuts a la televisió. Però ara la Lydia té la sort de no ser a Telecinco i això ha deixat sense defensa el cantant. Ara ja no pot dir que torna a televisió per defensar-se de les declaracions de Lozano.

Lydia Lozano deixa sense arguments Albano

La Lydia ha demostrat que no és ella qui ressuscita el seu conflicte amb l'Albano, no és un assumpte que li pertanyi. Els directors de Telecinco saben que és un tema molt sucós, per això el rescaten quan necessiten millorar les dades d'audiència. Ara Lozano ja no és a la cadena, així que no ha tingut res a veure a l'última entrevista de Carrisi.

Captura de Lydia Lozano plorant a Sálvame

Cal esperar per veure si l'Albano genera el mateix interès ara que ja no es pot enfrontar a la periodista. Fonts properes asseguren que la Lydia va intentar frenar el seu conflicte amb Carrisi en nombroses ocasions. El problema és que va ser un tema molt rendible que va generar molts diners, així que la decisió no depenia d'ella.

El temps ha demostrat que la Lydia tenia raó, ja que ella ja no és a Telecinco i l'Albano segueix aprofitant-se de la problemàtica. El cantant s'ha quedat sense arguments perquè aquesta vegada no pot responsabilitzar Lozano de la seva entrevista, la fa perquè vol ell. Sense adonar-se'n, Telecinco ha fet un favor a la col·laboradora: aquest és el seu cop de sort.

➡️ Gent

Més notícies: