Fotomuntatge del rei Joan Carles I i la infanta Elena de Borbó amb un fons de la ciutat de Madrid
GENT

Joan Carles I troba una nova forma de viure a Espanya gràcies a la infanta Elena

La infanta Elena ha parlat amb el seu pare i està intentant que torni a Espanya ara que Felip i Letizia estan distrets


La infanta Elen ha trobat una esquerda perfecta que podria propiciar el retorn de Joan Carles I a Espanya. El rei emèrit va fixar la seva residència a Abu Dhabi l'agost del 2020 i ho va fer per protegir la institució, però mai no va estar d'acord amb aquest pla. Va deixar el país per no tenir problemes amb Felip, però ara el monarca està distret amb altres assumptes.

Felip i Letizia estan travessant una etapa convulsa a causa de les acusacions de Jaime del Burgo. La reina va reaparèixer a Barcelona i van ser molts els que van comentar la seva aparent tristesa. Ha perdut el somriure perquè sap que tothom ha posat en dubte el seu comportament com a dona per culpa de l'exmarit de Telma Ortiz.

La infanta Elena amb la mà a l'espatlla de Joan Carles I i ell amb la mà al front d'ella

La infanta Elena és conscient de tot això i ha animat Joan Carles I a emprendre el seu viatge de tornada a Espanya. Està previst que Joan Carles aterri al nostre país en els propers mesos per participar a les regates de Galícia. I ara acabi la possibilitat que abans del 2025 s'acabi comprant una casa a la península per instal·lar-s'hi de manera permanent.

Joan Carles I no es pot quedar a dormir a Zarzuela, per això s'està plantejant adquirir un immoble amb el seu propi patrimoni. Elena de Borbó li ha recomanat que ho faci ara, ja que Felip té altres assumptes per preocupar-se.

Joan Carles I podria tornar a viure a Espanya

Juan Carlos va triar Abu Dabi per passar una temporada perquè té relació amb les altes esferes d'Emirats Àrabs. Tot i això, la seva intenció és tornar a Espanya tard o d'hora. Fonts properes a la Casa Reial insisteix que únicament podrà tornar de manera definitiva quan estigui malament de salut.

Joan Carles I en vestit entrant a un restaurant

Ni Felip ni Letizia volen que l'emèrit s'instal·li al nostre país perquè volen estar lluny de tots els conflictes. La qüestió és que els reis resolen altres assumptes. Cada vegada hi ha més gent que parla duna crisi matrimonial i ara tenen el focus datenció posat en un altre lloc.

La infanta Elena ha recomanat a Joan Carles que aprofiti aquesta oportunitat per deixar Emirats Àrabs. Allà també hi viu el seu fill Froilà, que també està desitjant tornar a Madrid i recuperar la seva antiga vida. Avi i nét podrien complir el seu somni abans del que sembla, sobretot si Felip no aconsegueix resoldre els seus últims problemes.

➡️ Gent

Més notícies: