Muntatge del rei Joan Carles en un cotxe amb una imatge de Jaume de Marichalar
GENT

Jaime de Marichalar té una cridanera reacció després del retorn de Joan Carles I

Jaime de Marichalar ha reaccionat a l'estrena televisiva de la seva filla just després de l'arribada de Joan Carles I a Espanya


Jaime de Marichalar ha reaparegut en públic després de deixar-se veure amb la seva filla Victòria Frederica aquest cap de setmana a la correguda de toros de Roca Rey.

En aquest cas, l'exmarit de la infanta Elena ha acudit als Premis de Poesia LOEWE, i s'ha hagut d'enfrontar una vegada més a les insistents preguntes de la premsa.

De fet, una en concret l'ha fet sortir fugint, i és aquella relacionada amb l'estrena televisiva de la seva filla a la televisió.

Captura de Jaume de Marichalar responent a la premsa

La jove està a punt de debutar a El Desafío, on busca superar-se a si mateixa i també donar-se a conèixer davant del públic. Tot, enmig de la seva campanya per despuntar com a influencer.

Tot i això, el seu pare no es mostra disposat a opinar sobre el tema. Cosa que tampoc sorprèn, ja que no és gaire donat a atendre la premsa.

Així mateix, el Jaime de Marichalar ja ha deixat clar que recolza la seva filla en totes les seves decisions i li ha estès sempre la mà davant la seva decisió de dedicar-se a les xarxes socials.

Però, tot i això, el gest de desgrat i la reacció que ha tingut quan li han preguntat per l'estrena de la Victòria Frederica no ha passat desapercebut. "No tinc res a dir", ha sentenciat molest.

La reacció de Jaime de Marichalar davant el salt televisiu de la seva filla

Una reacció que coincideix justament amb la tornada del rei Joan Carles I a Espanya, amb l'objectiu de participar en les famoses regates de Sanxenxo.

Segons hem pogut saber, la primera parada de l'emèrit ha estat a Vitòria, on s'ha sotmès a una revisió mèdica.

Captura del rei Joan Carles en un cotxe en arribar a Espanya

D'aquesta manera, sembla que en Joan Carles ja està llest per enfrontar-se a les regates que es disputaran aquest cap de setmana al Club Nàutic de la ciutat gallega.

Aliè a totes les polèmiques, l'emèrit ha optat una vegada més per mantenir la discreció i no fer parlar. Tal com li va demanar el seu fill Felip, el rei ha d'intentar que les visites a Espanya no cridin l'atenció.

Arribarà a coincidir el monarca amb la seva neta Victòria Frederica? La veritat és que ella sempre ha estat el seu ullet dret, igual que Froilà.

➡️ Gent

Més notícies: