Primer plànol de Rocío Carrasco enfadada en un plató de Telecinco

Rocío Carrasco va enviar un missatge a Olga Moreno relacionat amb Rocío Flores

Rocío Carrasco va confirmar que Olga havia estat "còmplice" d'Antonio David Flores

Rocío Carrasco es va armar de valor i en maig de 2022, durant una de les emissions de Sálvame, no va dubtar a enviar-li un feridor missatge a Olga Moreno. Segons va confessar, la sevillana "ha estat còmplice" de tot el que ha passat amb Rocío Flores els últims anys.

El març de 2021, la dona de Fidel Albiac va considerar que, després de 20 anys, havia arribat el seu moment. Per això, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'explicar tot el que ha viscut amb Antonio David Flores. Tanmateix, el seu relat no va acabar amb el final de Rocío: contar la verdad para seguir viva.

Rocío Carrasco en primer pla plorant a 'Contar la verdad para seguir viva'
Rocío Carrasco va revelar a la seva docusèrie com va perdre l'amor dels seus fills | Mediaset

Durant els mesos posteriors, l'hereva universal de 'La más grande' es va convertir en una de les figures més assídues de Sálvame. Tant és així que, a principis de maig de 2022, la televisiva no va dubtar a enviar-li un missatge a Olga en ple directe: "M'heu robat l'amor dels meus fills".

En aquell moment, la guanyadora de Supervivientes 2021 va concedir una entrevista a la revista Semana. En ella, i malgrat que el seu matrimoni amb l'exguàrdia civil estava trencat, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de donar la cara per ell públicament.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A més, no va tenir objeccions a l'hora d'atacar, una vegada més, Rocío Carrasco. "Ens ha destrossat. La gent no es pot fer una idea de què s'ha viscut a casa meva", va assegurar la sevillana.

Com era d'esperar, aquestes declaracions no van passar desapercebudes per a l'equip de Sálvame. Per això, i aprofitant la presència de la dona de Fidel Albiac al plató, van voler conèixer la seva opinió. Va ser en aquest moment quan la televisiva li va enviar un contundent missatge a Moreno sobre la seva filla, Rocío Flores.

Rocío Carrasco ataca Olga Moreno: “M'heu robat els meus fills i tu has estat còmplice”.

Rocío Carrasco no va tenir cap problema a assenyalar Olga Moreno com a còmplice directa d'Antonio David Flores. I és que l'empresària està convençuda que tots dos li han robat "l'amor" dels seus fills.

En una d'emissions de Sálvame, la presentadora es va voler pronunciar sobre les declaracions que la sevillana va compartir amb la revista Semana.

Durant aquella xerrada, Olga Moreno va deixar caure que el relat de Rocío Carrasco era mentida. "[Antonio David]no és un maltractador i no maltractaria ni una mosca[…]. No em crec res d'això que explica. No em fico si és una dona maltractada o no, però jo sé el que tinc a casa meva".

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i Olga Moreno
Rocío Carrasco va assegurar que Olga i Antonio David li van arrabassar l'amor dels seus fills | España Diario

Després d'aquestes declaracions, la mare de Rocío Flores es va voler pronunciar sobre això. "Ella ho ha viscut durant aquests 22 anys, ha estat còmplice i sap que el que explico és real", va assegurar, abans de destacar que Olga Moreno "està mentint". "No saben fer res més que fer mal".

En aquest moment, Rocío Carrasco va deixar clar que ella no ha trencat cap matrimoni, ja que la seva relació “ja estava trencada abans del documental”. "Els que heu destruït la meva vida sou vosaltres, una part", va afegir a continuació.

Sembla que està convençuda que Moreno "sap totes les situacions", perquè "les has fet juntament amb 'l'ésser'" i ha estat "partícip de tot el que m'ha fet".

Primer plànol de Rocío Carrasco amb una expressió seriosa
Rocío Carrasco envia un missatge a Olga en ple directe | Telecinco

Va ser en aquest moment quan Rocío Carrasco va parlar sobre el rol maternal que havia adoptat Olga Moreno amb Rocío Flores. "M'heu robat l'amor dels meus fills i n'has estat còmplice".

La veritat és que la dona de Fidel Albiac va deixar clar que tot això va venir “molt bé” a la sevillana perquè “s'ha fet la mare de qui no és”.

Després d'aquesta confessió va mirar directament a càmera per enviar-li un missatge clar a l'ex d'Antonio David Flores:

"No són teus, tots dos són meus, tu en tens una. Això no ho fa ningú que tingui una mica de vergonya i d'humanitat. Sent mare com ets, vergonya hauria de donar-te el que has fet amb una altra mare, que soc jo".