Muntatge amb la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin amb una captura amb la cara del seu fill Pau
GENT

El detall a la cara de Pablo Urdangarin després de conèixer el divorci dels seus pares

Pablo Urdangarin ha reaccionat al divorci de la infanta Cristina amb Iñaki Urdangarin amb aspecte seriós i sense ganes de parlar

Pablo Urdangarin ha estat dels primers a reaccionar al divorci dels seus pares, la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, que s'ha fet públic aquest mateix matí.

La reacció del jove, segons han capturat les càmeres d'Europa Press, no ha deixat ningú indiferent. Molt seriós, i a estones amb un somriure incòmode, Pablo Urdangarin ha bregat com ha pogut amb les preguntes dels reporters.

Segons sembla, i segons ha compartit en exclusiva la revista ¡Hola!, la parella ha portat el procés amb la discreció més gran possible. Tant és així que haurien posat fi al seu matrimoni el desembre passat i davant de notari a Barcelona.

Després de 26 anys de matrimoni, la infanta Cristina i Iñaki han arribat a un acord econòmic per cobrir les despeses comunes dels fills. Tot i això, l'exduc de Palma no rebrà cap indemnització ni cap pensió, tal com s'especulava.

Pablo Urdangarin seriós al carrer amb un motxilla
La serietat de Pablo Urdangarin davant del divorci dels seus pares | Europa Press

Així, a la revista asseguren que el procés s'ha dut a terme "de mutu acord, davant de notari i complint els requisits exigits pel Codi Civil i assistits pel seu advocat de família".

Era just el gener del 2022 quan la parella anunciava la seva separació a cop de comunicat, encara que prometien que el compromís amb els seus fills romandria intacte.

I en aquests dos anys, Iñaki Urdangarin ha aconseguit refer la seva vida amb Ainhoa Armentia. Una situació a què Pablo Urdangarin i els seus germans han hagut d'adaptar-se a poc a poc.

Pablo Urdangarin reacciona al divorci dels pares

Fa poc, el jove esportista, que ha esdevingut portaveu de la família, reaccionava per primera vegada a aquesta notícia que acapara tots els titulars.

I és que Pablo Urdangarin s'ha deixat veure amb el rostre força seriós, i ha procurat esquivar les preguntes d'Europa Press.

Tan amable com sempre, ha assegurat que tot està “bé”. Tot i això, ha insistit que "no té res a dir" sobre això.

Muntatge amb Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina donant-se la mà i un emoji de sorpresa amb una exclamació
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina ja han signat el divorci | e-noticies.cat, Europa Press

D'aquesta manera tot indica que en aquest cas, Pablo Urdangarin prefereix mantenir-se al marge, més que res pel bé dels seus germans.

A partir d'ara, Iñaki ja és un home lliure i fins i tot podria arribar a casar-se amb Ainhoa Armentia, a qui els seus fills no acaben d'acceptar.

Sobretot, la petita de la família, Irene, que ha viscut de prop el patiment de la seva mare i s'ha posicionat clarament a favor seu.