Muntatge de fotos de primer pla de Pablo Urdangarin amb rostre seriós i, al costat, una imatge d'Ainhoa Armentia -parella del seu pare- amb rostre molt somrient; tots dos tenen un emoji de sorpresa davant
GENT

La dada de Pablo Urdangarin que Iñaki Urdangarin ha amagat a Ainhoa Armentia

Pablo Urdangarin ha vist ara sortir a la llum aquest detall que té a veure amb la seva vida privada i familiar

Pablo Urdangarin és el més mediàtic dels fills d'Iñaki i és qui públicament sempre l'ha defensat. Sí, el que ha tret la cara per ell quan, per exemple, va sortir a la llum la seva relació amb Ainhoa Armentia.

Precisament per això, Pablo Urdangarin no esperava que el seu pare fes el que ara s'ha sabut. I és que s'ha conegut que el basc va amagar a la seva parella actual un detall important del jove que l'afectava. Ni més ni menys que no la volia conèixer.

Pablo Urdangarin: el seu pare va amagar la seva veritable postura

Pablo Urdangarin està sent notícia per la seva vida sentimental amb Johanna Zott i perquè el divorci dels seus pares és molt a prop de comunicar-se. Però també perquè ara s'ha conegut una cosa rellevant i que ha suposat una traïció per part d'Iñaki.

El jugador d'handbol del Granollers és cert que només revelar-se el festeig del seu progenitor amb Ainhoa va decidir trencar el silenci. Ho va fer per calmar les aigües, perquè la família estigués tranquil·la i per deixar clar que són coses que passen. I aquesta actitud va ser interpretada com que el noi estava disposat a donar suport a la nova relació i fins i tot a conèixer aquella.

Des de llavors s'ha rumorejat i publicat que Pablo Urdangarin ha estat al costat de la basca més d'una vegada. Així, s'ha deixat caure que es porten molt bé i que ell sempre ha estat disposat a portar-se bé amb la dona que ara és al costat del seu progenitor.

Ara, però, la veritat ha estat descoberta. S'ha revelat que l'encara marit de la infanta Cristina va amagar a Armentia les intencions reals del seu segon fill. No li va explicar que aquest no en volia saber res, que no estava preparat i que volia continuar estant del costat de la seva mare per tot el que havia passat.

Pablo Urdangarín s'abraça amb la seva mare, la Infanta Cristina, després de la finalització del seu partit d'handbol, el 3 d'octubre del 2023, a Barcelona
Pablo Urdangarin volia continuar recolzant i estant al costat de la seva mare | Europa Press

Al programa Vamos a ver ha estat on Alexia Rivas fins i tot ha explicat que Iñaki no només va mentir en aquest sentit la seva noia, és que va trair Pablo. El que va fer va ser obligar-lo a conèixer la seva madrastra.

Muntatge de Pablo Urdangarin amb el seu pare Iñaki
Pablo Urdangarin es va trobar amb la jugarreta d'Iñaki | e-noticies.cat, Europa Press

Què va fer? Ni més ni menys que presentar-se en un partit d'handbol amb Ainhoa. D'aquesta manera, va posar el seu fill a la tessitura d'haver de saludar-la i afrontar les presentacions oficials. Vaja, que li va preparar un parany, davant el qual el jugador, a qui això no li va agradar gens, no va poder reaccionar.

Pablo Urdangarin: més enganys al si de la seva família

Pablo Urdangarin va ser enganyat, per tant, pel seu pare perquè conegués la seva parella. Tot i que no és l'únic que ha estat víctima de les mentides. Pel que sembla, també ha patit el mateix la seva mare, la infanta Cristina.

Segons ha publicat En Blau, l'àvia paterna del noi, Claire Liebaert, havia amagat a la seva encara nora que ja coneixia la nova parella del seu fill. No li havia explicat res perquè es porten molt bé i és molt l'afecte que es professen. Al principi va ser reticent al fet que Iñaki li la presentés, però, al final, va decidir donar-li un vot de confiança i acceptar-la a la família.

Muntatge amb un primer pla de Claire Liebaert amb rostre neutre i la infanta Cristina somrient
L'àvia de Pablo Urdangarin no va explicar la veritat a Cristina | e-noticies.cat, GTRES

Finalment, aquesta situació ha sortit a la llum i tot ha canviat. La progenitora de Pablo Urdangarin ha marcat distàncies amb la dona que ha arribat a considerar gairebé com una segona mare.