Fotomuntatge de Gabriel Rufián i Marta Pagola amb una habitació de nadó de fons
GENT

El detall del fill de Gabriel Rufián i Marta Pagola que no passarà desapercebut

Dilluns passat, Gabriel Rufián i Marta Pagola van ser pares del seu primer fill en comú i hi ha un detall que no passarà desapercebut

Dilluns passat, Gabriel Rufián i Marta Pagola van donar la benvinguda al seu primer fill en comú: el petit Leo. Pocs detalls es coneixen de la vida de la parella, ja que sempre han intentat mantenir la seva relació en la més estricta intimitat.

El portaveu d'Esquerra Republicana i la cap de premsa del Partit Nacionalista Basc feia aproximadament 5 anys que mantenien una relació en secret. Tot i això, no va ser fins a l'any 2022 que la parella no va oficialitzar la seva relació.

També el 2022, Gabriel Rufián i Marta Pagola es van casar a Irun. En una cerimònia en què van assistir tota mena de personatges famosos del panorama actual. Ara, han tingut el seu primer fill en comú i hi ha un detall que no passarà desapercebut.

El detall del fill de Gabriel Rufián

Tal com han anunciat les Mamarazzis, Gabriel Rufián i Marta Pagola han seguit els passos de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz. D'aquesta manera, el petit Leo portarà com a primer cognom el de la seva mare: És a dir: Leo Pagola Rufián.

A més, Laura Fa i Lorena Vázquez han confirmat que el català s'agafarà la baixa per paternitat. Fins ara, els protagonistes no han dit res sobre això i tampoc han publicat cap imatge del nadó a través de les seves xarxes socials.

Gabriel Rufián ha estat pare per segona vegada

Com hem dit anteriorment, la realitat és que es coneixen pocs detalls sobre la relació que manté la parella. Tant ell com ella porten amb molta discreció la vida privada.

Després de casar-se a Irun, en una cerimònia on van assistir més de 100 persones, entre elles Oriol Junqueras i Joan Tardà. Ara, la parella ha fet un pas més i, com ja se sap, acaben de ser pares del Leo, el seu primer fill en comú.

Gabriel Rufián també és pare del Biel, fruit de la seva anterior relació amb Mireia Varela. Segons es va publicar, Gabriel Rufián i Mireia Varela van posar fi al seu matrimoni el 2019. Posteriorment, el portaveu d'Esquerra Republicana es va enamorar de Marta Pagola i van iniciar una relació.

Gabriel Rufián no acostuma a compartir imatges de la seva vida privada a través de les xarxes socials. Tot i això, en algunes ocasions, hem pogut veure com ha publicat alguna bonica instantània amb el seu fill Biel.