Muntatge amb Cayetano Rivera somrient, una storie seva a Instagram sense samarreta i María Cerqueira amb les mans a la cintura
GENT

L'atractiva foto de Cayetano Rivera després de confirmar-se l'amor amb María Cerqueira

Cayetano Rivera ha sorprès tothom amb una imatge que deixa de manifest el bon moment que està vivint

Cayetano Rivera viu uns mesos d'alts i baixos en l'àmbit personal, degut, fonamentalment, a les seves tires i afluixes familiars. Tot i això, aquests problemes no li han impedit gaire trobar-se feliç al costat de la seva actual parella, María Cerqueira.

Cayetano Rivera ha consolidat la seva història d'amor amb la presentadora portuguesa, com s'ha pogut veure recentment a les xarxes socials. Aquesta esplendor sentimental que viu és clar que el fa sentir molt bé, d'acord amb la suggerent imatge que ha compartit ara amb els seus seguidors.

Cayetano Rivera viu una relació sòlida amb la noia

Cayetano Rivera porta uns mesos complicats per les declaracions i manifestacions públiques de dos dels seus germans, Francisco i Julián. Per això els conflictes familiars han tornat a posar-se al disparador, cosa que ell rebutja de ple. Com rebutja alguns comentaris que, sobretot, el seu germà gran ha realitzat sobre ell en l'àmbit professional.

El torero, no obstant això, ha trobat consol i suport incondicional en els fills i també en la parella. I és que amb aquesta ha complert recentment el seu primer any com a parella, cosa que evidencia que la relació va molt de debò. Només cal veure que és veritat observant la publicació que María ha fet per acomiadar el 2023 i que confirma absolutament la relació.

Cayetano Rivera posant amb María Cerqueira
Cayetano Rivera està encantat al costat de María Cerqueira | @maria_cerqueira_gomes, Instagram

Cayetano ha estat protagonista indiscutible del vídeo que la presentadora ha pujat a Instagram mostrant diverses imatges dels millors moments de l'any que s'acabava. I s'hi veuen abraçats, de viatge junts, compartint la calor d'una xemeneia i fins i tot amb amics. Vaja, que evidencien que han apostat pel seu amor i que tot va genial entre ells.

Tant és així que fa uns dies Rivera també ha viscut un moment molt especial. Ni més ni menys que el seu 47 aniversari. Com junts van passar el de la portuguesa, que els va portar a celebrar-ho a Nova York.

I no només ells estan encantats amb la relació, també la filla gran d'ell, Lucía Rivera. Aquesta, que no estava bé amb l'exdona de Cayetano, ara està encantada amb María. Bona mostra d'això és que més d'una vegada li ha deixat missatges afectuosos a les seves publicacions a les xarxes.

Cayetano Rivera sorprèn amb la publicació

Cayetano Rivera està feliç i radiant per la seva història d'amor i això es percep en ell físicament. Sí, així ha quedat de manifest a l'última fotografia que ell ha pujat al seu compte d'Instagram. Una instantània una mica suggerent, perquè apareix amb el tors al descobert, que evidencia que està en plena forma.

Història d'Instagram de Cayetano Rivera on apareix ell fent-se una foto al mirall vestit de torero
Cayetano Rivera ha deixat clar que es troba en plena forma | Instagram, @cayetanorivera

Aquesta imatge se l'ha fet l'exmarit d'Eva González a la sastreria de toreros, on s'ha estat provant els vestits de llums que portarà aquesta temporada. Una temporada en què ja té tancades diverses corregudes en places com la de València i la de Santander, entre d'altres. I en totes pretén triomfar, per la qual cosa s'ha preparat a fons al centre d'alt rendiment de Sierra Nevada, a Granada.