Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores, amb rostre enfadat, i al costat, Olga Moreno amb rostre seriós
GENT

Destapen l'origen de l'última gran esbroncada entre Olga Moreno i Antonio David Flores

El veritable motiu que ha portat Olga Moreno a enfrontar-se a Antonio David Flores abans de posar rumb a Hondures

Olga Moreno ja és a Hondures on començarà dijous que ve una nova aventura televisiva. La que fos guanyadora de Supervivientes 2021 estarà lluny d'Espanya el temps que duri el seu camí a Supervivientes All Stars. Abans de posar rumb al país americà, però, l'andalusa va mantenir una forta discussió amb el seu ex, un fort enfrontament que va girar al voltant d'un tema molt concret.

Pel que sembla, Olga Moreno va demanar a Antonio David Flores que durant la seva absència la seva filla estigui en contacte permanent amb la família materna. Cal recordar que fa només uns dies moria la Rosa, la mare de l'Olga, un fet que va fer dubtar sobre si finalment participaria en el concurs de Telecinco.

Imatge d'Olga Moreno a l'aeroport abans de posar rumb a Hondures

L'empresària vol que la seva filla, durant la seva absència, romangui tot el temps possible en contacte amb la seva família. És possible que la petita Lola es quedi a càrrec del seu pare Antonio David Flores. Per tant, el desig més gran de la concursant és que la nena no perdi la relació amb la seva família materna.

Olga Moreno vol que la seva filla vegi la seva família materna

Fa uns dies Belén Esteban explicava els problemes que l'exguardia civil i la que fos la seva parella van tenir per la custòdia de la nena. A més, la col·laboradora de Ni que fuéramos expressava en veu alta allò que esperava de Moreno.

"M'agradaria que Olga expliqués què està passant amb Antonio David i els problemes que tenen per aquesta persona que tenen en comú". A més, llançava un desig sobre la participació d'aquesta en l'edició All Stars de Supervivientes. "Que siguis Olga, no la persona que ens va enganyar mostrant una família feliç quan te'n vas anar l'altra vegada".

Finalment Moreno, mostrant una gran fortalesa, ha decidit seguir endavant amb els seus plans. L'andalusa s'enfrontarà amb els guanyadors d'altres edicions del popular reality de supervivència. Competirà contra Sofia Suescun, Adara Molinero, Abraham García, Bosco Martínez Bordíu i Logan Sampedro, entre d'altres.

Caldrà esperar per veure si el temps que Olga romangui a Hondures parlarà del seu ex, així com dels fronts que té oberts amb ell. Tot i que el malagueny i la dissenyadora anunciaven l'octubre del 2021 que posaven fi a 12 anys de matrimoni sembla que el divorci encara no està signat.

Ara fa un any, Olga protagonitzava la portada d'una revista per anunciar l'últim pas que li quedava per posar punt final a la seva relació amb l'exguardia civil. Un moment en què s'anunciaven els tràmits legals que canviarien el seu estat civil.

Mentrestant, Olga ha refet la seva vida al costat del que fos el seu representant. "Ja puc dir que estic amb un home que em respecta i em dona el meu lloc”, va assegurar al seu moment sobre Agustín Etienne.

La veritable raó per la qual Olga Moreno discuteix amb Antonio David

Amb el seu ex, però, les coses no semblen anar igual de bé. Precisament fa uns dies l'exparella va tenir una altra forta discussió. Pel que sembla Antonio David posa traves a la mare de la seva filla quan aquesta mostra la seva intenció d'emportar-se la nena a la capital.

Olga, que viu a Madrid amb la parella, es desplaça a Màlaga quan li toca estar amb la menor. Tot i això, les discussions sorgeixen amb el seu ex quan manifesta el seu desig de portar-se a la nena en vacances o caps de setmana.

Muntatge de Belén Esteban i Olga Moreno

Serà ara quan l'exguardia civil s'encarregui de tenir cura de la nena mentre la seva mare participi en el reality. D'ell dependrà que la petita, segons el desig d'Olga Moreno, vegi la família materna.

➡️ Gent

Més notícies: