Muntatge amb un primer pla d'Agustín Etienne somrient i Olga Moreno al carrer amb una samarreta marró
GENT

Agustín Etienne posa en perill la relació amb Olga Moreno abans de 'Supervivientes'

L'última decisió que ha pres Agustín Etienne en el pitjor moment per a Olga Moreno podria acabar amb el seu romanç

Olga Moreno rebia el cap de setmana passat la pitjor notícia. La seva mare moria als 82 anys després de portar una llarga temporada lluitant contra una malaltia. Aquest mateix dilluns, la sevillana se n'acomiadava en un funeral al qual no va assistir Agustín Etienne.

La seva absència va ser molt cridanera, ja que tots s'esperaven que l'argentí estigués acompanyant la seva parella. Olga estava totalment desolada, però Etienne va optar per deixar que Moreno visqués aquell moment amb la seva família. Una decisió que posa en risc la seva relació just abans que la dissenyadora participi de nou a Supervivientes.

Muntatge del primer pla d'Agustín Etienne i Olga Moreno seriosos

Agustín Etienne arrisca la seva relació amb Olga Moreno

Olga Moreno es troba travessant per una situació agredolça. A l'alegria de tornar a participar a Supervivientes, se li ha unit la trista pèrdua de la seva mare. Una notícia que arriba just quan, en uns dies, posarà rumb a Hondures i que ha posat a la diana Agustín Etienne.

Agustín va posar en risc la seva relació amb Olga perquè no va assistir al funeral de la seva mare dilluns passat 10 de juny. Moreno estava desolada i no va poder comptar amb el suport d'Etienne que va optar per no anar-hi. Aquesta decisió podria fer efecte en l'ànim de la sevillana en sentir-se completament sola just al seu pitjor moment.

Imatge d'Olga Moreno arribant al tanatori per acomiadar la seva mare

El fet que el representant argentí no estigués al costat d'Olga va ser molt cridaner. Es tractava d'un moment molt delicat i, en lloc de ser-hi, va decidir deixar-la sola. D'aquí a uns dies, Olga haurà de posar rumb a Hondures sense haver tingut prou temps per passar el dol i sense haver comptat amb Etienne.

A l'illa tindrà temps de sobres per reflexionar i, qui sap, si el gest d'Agustín acaba passant-li factura. De moment segueix sense confirmar-se qui serà l'encarregat de defensar Olga al plató de Supervivientes All Stars.

Plànol curt d'Agustín Etienne, parella d'Olga Moreno, amb cara seriosa

Es va rumorejar que a la llista figurava Agustín, però veient la seva absència al funeral, bé podria quedar-se fora. Potser Etienne no ha passat la prova i ha provocat a Olga una inesperada decepció.

Olga Moreno torna a Supervivientes en el seu pitjor moment

Un cop més, la participació d'Olga a Supervivientes ve marcada per una notícia que l'afecta de ple. El 2021 va ser el documental de Rocío el que la va fer viatjar a Hondures amb una gran angoixa. Ara, ha estat la mort de la seva mare la que podria afectar el seu ànim.

Sobretot, després d'haver viscut el darrer adeu sense el suport d'Agustín. Per no parlar també de la reaparició de Marta Riesco, que va treure a lluir coses del seu passat amb Antonio David.

Plànol curt d'Olga Moreno caminant pel carrer amb rostre seriós

Hi ha diversos fronts oberts per a Olga, els quals podrien assegurar-li la tornada a la televisió després d'anys allunyada d'ella. Després de trencar amb l'exguàrdia civil i refer la vida amb Etienne, la sevillana va optar per allunyar-se dels mitjans.

No obstant això, ara torna a un dels concursos de més èxit per oferir-ne una imatge completament renovada. L'expectació és màxima, sobretot perquè molts esperen que sigui Agustín qui vagi al plató a defensar-la.

Si ho fes, seria la primera vegada que veuríem la parella compartint un plató de televisió. En el passat ho van fer com a representant i representada, però en aquesta ocasió hi ha un vincle molt més íntim.

Tot dependrà de si l'absència d'Etienne al funeral de la mare d'Olga no ha passat factura a la història d'amor. Sortirem de dubtes en uns dies, quan Supervivientes arrenqui i vegem si Moreno envia algun missatge significatiu a la seva parella.

➡️ Gent

Més notícies: