Muntatge de fotos de primer pla d'Alberto Isla somriente i Isa Pantoja amb rostre seriós

GENT

La desaparició d'Alberto Isla, ex d'Isa Pantoja, que va acabar treballant en un bingo

Alberto Isla va saltar a la fama per la seva relació amb la col·laboradora de televisió, amb qui té un fill

Alberto Isla va ser un dels famosos dels quals més es va parlar fa uns anys a la premsa del cor. I és que va ser el primer xicot conegut d'Isa Pantoja i fruit d'aquesta relació va néixer el fill que tenen en comú. Aquesta relació va acabar, malgrat haver-se produït fins i tot una petició de mà, i avui fan vides separades.

Alberto Isla va aprofitar l'èxit mediàtic durant molt de temps, arribant a treballar a la televisió i fins i tot en un bingo, gràcies a un famós col·laborador. Tanmateix, va arribar un moment en què va decidir deixar-ho tot enrere i començar un nou camí. Avui la seva vida és molt diferent de la que vam conèixer.

Primer pla d'Alberto Isla amb gorra i amb la cara enfadada
Alberto Isla va tornar a l'anonimat després de la seva última ruptura amb Isa | GTRES

Alberto Isla: la seva relació, les seves feines i el seu èxit mediàtic

Alberto Isla era un jove desconegut, que tenia una vida semblant a la de qualsevol noi de la seva edat. Però tot això va canviar quan el 2012 va iniciar una relació amb Isa. Encara més, la seva figura va generar més interès quan el 2013, en complir ella 18 anys, es va revelar que estaven esperant un fill.

L'andalús va començar a ser perseguit pels mitjans, especialment quan va venir al món el petit Alberto. I aquells el van posar al disparador encara més quan la parella va acabar trencant, suposadament per infidelitats.

Isla des de llavors va ser protagonista absolut de programes i revistes. Així, va sortir a la llum que havia estat pare prèviament amb una altra noia i que no havia reconegut el petit, encara que després ho va fer. I no va dubtar a parlar de la seva relació amb la jove Pantoja.

Especialment significatiu per a ell va ser l'any 2014, perquè es va casar amb Techi, l'exparella de Kiko Rivera, tot i que la separació va arribar ben aviat. Una boda que sempre va estar embolicada en sospites d'engany simplement per guanyar diners.

I també perquè, gràcies a Kiko Hernández, va aconseguir una feina com a cambrer i relacions públiques al Bingo Las Vegas. Ocupació en què només va estar 11 dies i de la qual va marxar, per estrès, enviant un missatge de WhatsApp, cosa que va deixar molta cua. És clar, perquè l'excol·laborador de Sálvame va esclatar durament contra ell per haver deixat a l'estacada el local, la propietària del qual era amiga seva.

Alberto Isla, Isa Pantoja i el seu fill, passejant pels carrers de Madrid en el 2018
Alberto Isla, pare del fill d'Isa, va tenir una època molt atrafegada i controvertida | GTRES

Encara que Alberto va continuar estant al centre de la polèmica, va succeir en el moment que es va convertir en tronista de MYHYV. El seu pas pel programa també va ser controvertit després d'anunciar per sorpresa que se n'anava amb una pretendenta. Sí, perquè es va descobrir que havia estat veient-se amb ella i tenien una relació.

Després, el 2017, es va donar una nova oportunitat amb Isa i el fet de tornar al focus mediàtic el va fer esdevenir concursant de Supervivientes. Un reality en què va arribar a demanar-li matrimoni, encara que la cosa va tornar a no quallar i van prendre definitivament rumbs separats.

Así es la vida d'Alberto Isla avui

Alberto Isla es va veure molt afectat per aquesta segona ruptura amb la jove Pantoja, després de la qual va fer un canvi substancial al seu físic, ja que es va començar a cuidar. A més, la situació el va portar a prendre una determinació: trencar amb tot, tornar al seu anonimat i fer un gir radical a la seva vida.

Imatge d'Alberto Isla davant una verge amb rostre seriós mostrant respecte i adoració
Alberto Isla ara és una persona que troba molt de suport en la fe | Redes sociales

En aquests moments se'n sap molt poc, perquè ha convertit en privades les seves xarxes socials. Per això, es coneix que encara viu a Andalusia i que es va formar per acabar convertint-se en tècnic en emergències sanitàries, diagnòstic per imatge i medicina nuclear. Tot això sense oblidar que està centrat en la cura dels seus dos fills i que amb Isa s'emporta molt bé, pel benestar del nen que tenen en comú.

Així mateix, s'ha revelat que és un seguidor fidel del seu equip de futbol, el Sevilla, i que ha incrementat la seva fe. Tant és així que comparteix publicacions amb imatges de la seva devoció. El que no sabem és si ha refet la seva vida sentimental.