Muntatge amb una imatge de Fran Antón i Kiko Hernández i una imatge d'ells dos amb Carmen Borrego a 'Bingo Las Vegas'
GENT

Kiko Hernández i Fran Antón reben el suport més esperat en un moment molt especial

Kiko Hernández i Fran Antón es troben immersos en la seva nova obra de teatre

Des que va acabar Sálvame,Kiko Hernández ha estat centrat en altres projectes que no tenen res a veure amb la televisió. D'una banda, el col·laborador s'estrenava al reality de ¡Sálvese quien pueda!, que està a punt de llançar la següent tanda de capítols.

Però, sens dubte, el que més il·lusió li ha donat Kiko en aquests darrers temps en l'àmbit professional és el teatre. Aquest cap de setmana, Kiko Hernández seguia, amb Fran Antón, amb la seva última obra de teatre de la qual ja ens va parlar en exclusiva. Qui va ser col·laborador de Sálvame ha rebut el suport d'una de les seves grans companyes: Carmen Borrego.

La germana de Terelu Campos no ha faltat a la cita per recolzar el seu excompany. I és que, tot i que tots dos televisius van tenir topades en el passat, la relació actual és molt bona.

Kiko Hernández i Fran Antón reben l'afecte i el suport de Carmen Borrego

Queden lluny els conflictes, baralles i tensions entre Kiko Hernández i Carmen Borrego. Després del final del programa que els va unir, tots dos han estret l'enllaç, i actualment són grans amics. La filla petita de María Teresa Campos sap com està d'il·lusionat Kiko amb l'etapa que travessa.

Captura de la Storie de Kiko Hernández amb Fran Antón al Teatre Las Vegas
Kiko Hernández i Fran Antón estrenen la seva nova obra | Instagram, @kikohernandeztv

El tertulià passa pel millor moment gràcies al seu matrimoni amb Fran Antón. Però també es troba en un gran punt professional.

Kiko ha trobat al teatre una manera de reinventar-se i de seguir collint molts èxits. Per això, ara que gaudeixen d'una gran relació, Carmen Borrego no podia perdre l'oportunitat de veure'l actuar a la seva nova obra.

El col·laborador es posava sobre les taules aquest cap setmana amb l'obra de La boda de l'any al Teatro Las Vegas. L'espectacle és dirigit per Fran Antón.

No cal dir que es tractava d'una nit molt especial i inoblidable. Carmen anava a l'estrena i hores després presumia de la bona relació a les seves xarxes socials.

"Gran nit al Bingo de les Vegas! Gràcies a Kiko Hernández", compartia al seu compte d'Instagram. A la instantània, el matrimoni posava amb Borrego.

Kiko Hernández, centrat en la seva carrera com a actor

Com hem esmentat ara mateix, Kiko no té plans de tornar a la pantalla petita, almenys no de moment. Kiko segueix apostant per la seva faceta com a actor i productor. Recordem que el televisiu compta amb la seva pròpia productora juntament amb Antón, amb qui duen a terme la producció de diversos espectacles.

Fran Antón i Kiko Hernández a 'Viernes Deluxe'
Fran Antón i Kiko Hernández travessen un gran moment | Instagram, @kikohernandeztv

Kiko es troba en una gran etapa de la seva vida on sembla que la televisió no entra als seus plans. Ara mateix, la seva prioritat més gran és la seva família.