Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores i Carmen Borrego felices

GENT

Carmen Borrego es descuida i acaba donant la raó a Antonio David Flores

Carmen Borrego s'ha pronunciat sobre el seu germà desconegut, no obstant, fa anys va ser Antonio David Flores qui va destapar la seva existència a la televisió

Carmen Borrego ha tingut un petit descuit a Así es la vida i ha acabat donant la raó a Antonio David Flores sobre un delicat tema personal: el seu germà secret.

L'any 2020, el youtuber va assegurar al plató de Sálvame que les germanes Campos tenien “un germà secret”. Confessió que es va produir després de les polèmiques declaracions que va fer a Lecturas la germana de Terelu.

Aquell dia, Carmen Borrego no va tenir objeccions a parlar sobre la complicada relació que hi ha entre Rocío Carrasco i la seva filla: “No crec que Rocío Flores recuperi la seva mare. Es va equivocar de més jove i potser ha de demanar perdó”. Unes paraules que no li van semblar gens bé a Antonio David Flores.

Muntatge de fotos de pla curt de Carmen Borrego amb rostre d'enuig i Antonio David Flores amb rostre somrient
Antonio David Flores va ser el primer a parlar sobre el germà desconegut de Carmen Borrego | Mediaset, YouTube, Antonio David Flores, e-noticies.cat

Tant és així que, després de fer-se ressò d'aquestes paraules, l'excol·laborador de televisió no va dubtar a parlar del germà secret de les Campos. “Que parli de la seva separació! Que parli del seu germà, el de Màlaga! Continuo donant temes?”, va dir visiblement enfadat.

Ara, Carmen Borrego ha tingut un petit descuit amb què li ha donat la raó a Antonio David Flores. Durant una de les últimes emissions d'Así es la vida, ella i els seus companys estaven comentant la nova decisió que ha pres Luis Vicente Rico, més conegut com Pinotxo.

Després de rebre diverses negatives per part d'Anabel Pantoja per fer-se una prova d'ADN, el noi ha interposat una demanda contra ella. A través d'aquest tràmit reclama legalment que se'l reconegui com a fill de Bernardo Pantoja.

Muntatge d'Anabel Pantoja somrient amb unes arracades d'or i Luis Manuel Rico 'Pinocho' amb rostre seriós
Pinotxo ha demandat Anabel perquè sometre's a una prova d'ADN | e-noticies.cat, GTRES, Mediaset

Ha estat en aquest moment quan Carmen Borrego ha parlat públicament del seu germà secret, donant així la raó a Antonio David Flores. “Tothom té dret a saber qui és el seu pare”:

“Nosaltres acceptem fer una prova d'ADN, perquè avui dia podem saber així, amb certesa, si és o no és. Per tant, crec que Anabel l'hi ha de facilitar a aquest noi”.

Carmen Borrego es descuida i acaba donant la raó a Antonio David Flores: “No va ser cap trauma”

Carmen Borrego parla del seu germà desconegut durant una tertúlia relacionada amb la complicada situació familiar que està vivint Anabel Pantoja.

La col·laboradora de televisió considera que Pinotxo “ha començat la casa per la teulada”. “Primer s'ha assegut en un plató de televisió”, ha assegurat la petita de les Campos.

Fotografia de Carmen Borrego al plató d''Així és la vida' de Telecinco
Carmen Borrego ha parlat sobre el seu germà secret | Mediaset

I ha estat en aquest moment quan Carmen Borrego ha volgut utilitzar el seu exemple personal per fer una comparació entre tots dos casos. Tal com ha assegurat, a la seva família no hi va haver cap problema perquè “va començar per on havia de començar”.

A més, Carmen Borrego ha confirmat que “no va ser cap trauma” per a elles perquè el seu germà “va poder demostrar-ho”. A dia d'avui, les Campos mantenen molt bona relació amb ell, ja que el seu germà fa més de 30 anys que va aconseguir demostrar que era fill de José María Borrego.

Per la seva banda, dies després que Antonio David Flores tragués a la llum aquest delicat tema, Terelu Campos es va voler pronunciar sobre això. Declaracions que es van produir el 2020 al plató de Viva la Vida.

“Cal respectar les persones que no pertanyen a aquest món. Ell vol ser una persona anònima i cal respectar la decisió d'algú amb un pare que mai va ser públic, amb una mare anònima i que tots dos estan morts”.