Muntatge d'Elena Tablada, Javier Ungría i David Bisbal amb cares somrients
GENT

Elena Tablada fa que la família de Javier Ungría segueixi els passos de David Bisbal

Quin pas ha fet Elena Tablada perquè la família de Javier Ungría coincideixi en una cosa amb la de David Bisbal

Elena Tablada es troba en aquests moments en un enfrontament judicial amb Javier Ungría, pare de la seva filla Camila. La dissenyadora ja va viure un procés semblant quan intentava posar-se d'acord amb David Bisbal sobre els assumptes relacionats amb la criança d'Ella, la seva filla en comú. Ara Elena Tablada ha aclarit com s'emporta amb la família del seu exmarit després de diversos rumors que apuntaven que ni tan sols es parlaven.

Va ser el 25 d'abril passat quan Elena Tablada anava als jutjats de la capital. Allí va coincidir amb la mare i dos germans d'Ungría, que en aquests moments es troba participant en Supervivientes.

Elena Tablada ha confessat que la família del seu ex coincideix amb una cosa amb la de David Bisbal

Aleshores es va comentar que ni tan sols es van saludar, cosa que ella mateixa s'ha encarregat de desmentir categòricament. “Tot està fenomenal”, indicava ahir mateix Elena per referir-se a la relació que manté amb la família paterna de la filla petita.

Elena Tablada amb rostre somrient responent a la premsa

Aquestes declaracions donen a entendre que Tablada s'emporta bé amb les persones més properes a Javier Ungría. La veritat és que en un primer moment es va comentar que la família d'aquest havia negat la salutació a Elena quan ella es va disposar a saludar-los. Tot i això, pocs dies després es va confirmar que aquesta versió no era certa.

La mateixa Elena ho deixava clar: “Jo no m'enfado amb ningú, mai m'enfado”. D'una altra banda, també va ser preguntada per si el seu ex havia mentit davant del jutge durant la seva intervenció per videotrucada des d'Hondures. Tot i que va preferir guardar silenci.

Queda clar, doncs, que l'Elena manté una bona relació amb la família d'Ungría. Un fet que coincideix amb el tracte que manté també amb la família de David Bisbal tal com ella ha reconegut diverses vegades.

Muntatge d'Elena Tablada i David Bisbal somrients

“Ara tinc molt bona relació amb la seva germana i la seva mare. És la tieta de la meva filla, l'àvia de la meva filla”, explicava Elena en una entrevista que va concedir el mes passat a ¡De Viernes!. A més, apuntava que la seva filla Ella, de 14 anys, és gran i “s'adona de tot allò que passa”.

Mentre s'intenta arribar a un acord pel règim de custòdia de la filla que té en comú amb Javier Ungría, Elena Tablada continua amb la seva vida. L'exparella de David Bisbal prefereix mantenir-se al marge de la participació del pare de la seva filla menor en el reality de Telecinco.

Tablada va deixar clar que s'emporta bé amb la família de David Bisbal

Pocs dies després de la vista celebrada als jutjats d'Alcobendas, Tablada va posar rumb al Marroc des d'on va fer una profunda reflexió. “Arriba un moment a la vida que t'has de triar a tu”, escrivia al seu perfil d'Instagram.

Muntatge de Javier Ungria a Supervivientes mirant a càmera i al costat Elena Tablada posant en un photocall somrient

L'exser participant de Bailando con las Estrellas va transmetre un missatge en què deixava clar que, en aquests moments, prioritza les seves necessitats. Unes paraules que ha volgut compartir en un moment en què està decidida “a sobreviure ia superar-me fora de la meva zona de confort”.

Immersa en una etapa complicada de la seva vida, Tablada es mostra ferma a la seva postura de lluitar. “No em penedeixo de res d'això que s'ha fet ni d'això que encara no s'ha fet. La vida és un «si (em) vull, puc»”, assegurava.

➡️ Gent

Més notícies: