Muntatge de fotos de primer pla de David Bisbal i Rosanna Zanetti, tots dos amb rostre somrient
GENT

David Bisbal se salta les normes per explicar què està passant amb Rosanna Zanetti

El cantant mai no parla de la seva vida privada, però ha fet una excepció durant l'aniversari de Rosanna

David Bisbal, conegut per ser reservat amb la seva vida privada, ha trencat la seva habitual discreció per compartir un emotiu missatge en honor a Rosanna Zanetti. Aquesta excepció a les seves normes no només ha sorprès els seus seguidors, sinó que també ha demostrat el profund amor que sent cap a la seva dona.

David Bisbal sempre ha estat gelós de la seva intimitat, i sempre evitar parlar de la seva vida personal als mitjans de comunicació. Tot i això, l'aniversari de Rosanna Zanetti ha estat l'ocasió perfecta perquè el cantant faci una excepció. Al seu compte oficial d'Instagram, David ha compartit un post commovedor dedicat a la seva dona, que fa anys el 15 de juny.

A la publicació, David va expressar els seus sentiments cap a Rosanna amb paraules plenes d'afecte i admiració. “Quan miro al meu voltant per veure si tot està en ordre, ets tu, il·luminant-ho tot amb el teu somriure”, començava escrivint l'andalús.

“Aquest és el moment en què les rialles van i venen sense parar entre nosaltres. I el més emocionant de tot això és saber que encara ens queden innombrables aniversaris per celebrar junts. Per tots els riures que encara compartirem, i per tots els aniversaris que celebrarem junts. Feliç aniversari, Rosannita!”, continuava David.

El post anava acompanyat de dues imatges de la parella, en què se'ls veia somrients i còmplices. Aquestes fotos són una mostra de l'afecte i l'amistat profunda que hi ha entre ells. En veure la publicació, Rosanna va respondre amb un emotiu comentari: “T'estimo. Continua traient-me mil somriures”.

Muntatge de dues fotos de David Bisbal i Rosanna Zanetti tots dos amb rostre somrient

David Bisbal mostra el seu costat més romàntic

A més de la publicació al seu perfil, David Bisbal també va compartir un vídeo a les seves històries temporals d'Instagram. Al vídeo, Bisbal es grava dient: “Avui és un dia molt bonic, soc aquí a Barcelona, és veritat que he de cantar aquesta nit, però avui dia 15 de juny…”

En aquell moment, David mou la càmera del mòbil per mostrar la Rosanna al seu costat. Amb un gest afectuós, li fa un petó als llavis i li diu “per molts anys”. Aquest gest públic d'afecte ha deixat clar que la parella està unida.

Amb el missatge, David Bisbal no només va celebrar l'aniversari de Rosanna, sinó que també va destacar el seu talent. El cantant ha posat èmfasi en el fet que tot el que ha aconseguit Rosanna ha estat gràcies al seu esforç. Aquest reconeixement subratlla el respecte i l'admiració que David sent cap a la seva dona.

Primer pla de David Bisbal somrient a l'esdeveniment de 'Vive Dial'

El bon moment de Rosanna Zanetti

L'aniversari de Rosanna va coincidir amb un concert de David a Barcelona, cosa que va fer la jornada encara més especial. Tot i els seus compromisos professionals, el cantant es va assegurar de dedicar-li temps a la seva dona, demostrant que, malgrat la seva atapeïda agenda, la seva família continua sent la seva prioritat.

Els seguidors de David Bisbal i Rosanna Zanetti van reaccionar amb entusiasme a la publicació del cantant. Els comentaris es van omplir de felicitacions per a Rosanna i de missatges d'admiració per la parella. Els fans van aplaudir la mostra d'amor i de complicitat entre David i Rosanna, considerant-la un exemple d'una relació sòlida i amorosa.

➡️ Gent

Més notícies: