Muntatge Cristina Pedroche i un passadís d'un hospital
GENT

Cristina Pedroche, molt enfadada, confessa per què ha canviat de metge la seva filla

Cristina Pedroche comparteix en l'última intervenció televisiva què va passar en una de les primeres consultes de Laia

Cristina Pedroche s'ha tornat a asseure al plató d'El Hormiguero per promocionar el seu llibre, Gracias al miedo. En aquest, la jove explica com ha estat la seva experiència com a primerenca.

Aquest dimecres, 5 de juny, la dona de Dabiz Muñoz s'ha tornat a obrir en canal per parlar sobre aquesta bonica però complicada etapa de la seva vida. Moment en què ha compartit amb Pablo Motos el motiu pel qual, només néixer la seva filla, va decidir canviar de pediatre.

Tal com ha assegurat la mateixa Cristina Pedroche, en una de les primeres consultes de la seva filla Laia, el seu metge li va dir que la seva llet “no alimentava” la petita. “Jo vaig dir adeu i me'n vaig anar a un altre perquè tinc el privilegi d'escollir, però hi ha dones que no poden”, ha afegit visiblement enfadada.

Fotografia de Cristina Pedroche amb Pablo Motos com a convidada d'El Hormiguero d'Antena 3

Segons la periodista, aquesta i unes altres situacions es produeixen de manera habitual perquè, per desgràcia, els professionals sanitaris “no estan tan actualitzats com caldria”, va assenyalar.

"Si una llevadora atén unes 20 parteres durant el dia, és impossible que aquesta senyora, quan arribi a casa, tingui temps d'estudiar i continuar formant-se", va apuntar.

Cristina Pedroche explica per què va haver de canviar de pediatre

Durant la seva última entrevista a El Hormiguero, Cristina Pedroche ha compartit amb Pablo Motos alguns dels desafiaments i problemes amb què ha hagut de bregar des que és mare. Entre ells, el canvi de pediatre que va haver de fer només donar a llum la seva filla Laia.

Segons ha confessat la dona de Dabiz Muñoz, el metge de la seva filla li va arribar a dir que la seva llet “no alimentava” el nadó. Motiu pel qual no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de buscar una segona opinió.

Fotografia de Cristina Pedroche com a convidada d'El Hormiguero d'Antena 3

Encara que ha assegurat que aquestes situacions es produeixen pel poc temps que tenen aquests professionals per continuar formant-se, també ha volgut deixar clara una cosa.

“No dic que els pediatres no siguin bons, és clar que n'hi ha i són meravellosos. El problema és el sistema. Crea metges que estan treballant tot el dia i és impossible que tinguin temps per formar-se”, va dir.

A més, Cristina Pedroche no ha volgut deixar passar l'ocasió per explicar com va viure ella el seu embaràs. Tal com ha confessat, li “feia por el part” perquè “se'ns diu que nosaltres no sabem parir, que els nostres nadons no saben néixer i que necessitem 200 metges”.

Motiu pel qual aquesta coneguda periodista va decidir informar-se tant com va ser possible sobre la gestació i el part per poder prendre les seves pròpies decisions en el moment de la veritat.

Cristina Pedroche amb els cabells solts i Dabiz Muñoz amb una camisa de quadres rient

I encara que ella sap que parla des d'un lloc “privilegiat”, ja que compta amb “recursos, diners, temps i família” creu que és important interessar-se pel tema quan estàs embarassada. Tanmateix, Cristina Pedroche també ha reconegut que ella es va passar una mica.

“No vull dir que les dones que es quedin embarassades hagin de fer una oposició com jo, perquè no totes tenen temps o no volen… Però crec que sí que hauríem de rebre una mica més de suport”, va sentenciar.

➡️ Gent

Més notícies: