Primer pla de Cristina Pedroche somrient a la càmera

Cristina Pedroche dona a llum el seu primer fill: Dabiz Muñoz està emocionat

Dabiz Muñoz no s'ha separat de Cristina Pedroche

Cristina Pedroche sempre ha estat molt reservada amb la seva vida, la seva intenció és que determinats aspectes romanguin lluny del focus. Per això es va molestar tant quan una coneguda revista va anunciar que estava esperant el primer fill. “Això ens corresponia dir-ho a nosaltres”, va dir fent referència a Dabiz Muñoz, el seu marit i pare de la criatura.

Cristina Pedroche, una vegada va veure que el seu secret estava a la boca de tots, va començar a compartir coses del seu embaràs. Com no podia ser altrament, va rebre moltes crítiques, però ella va continuar explicant quines decisions havia pres. Va deixar clar que donaria a llum en un hospital, tot i que estava coquetejant amb altres tècniques més modernes.

Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche a 'Zapeando', tots dos amb rostre somrient
Cristina Pedroche sempre ha comptat amb Dabiz Muñoz | Atresmedia

Cristina va donar la callada per resposta a moltes preguntes, però una font propera ha parlat amb Setmana per explicar-ho tot. Ja ha donat a llum, tot ha sortit bé i Dabiz Muñoz, segons aquest testimoniatge, està molt emocionat amb la notícia. La presentadora ja té als braços el seu primer fill, el part ha estat de matinada, a les 4 del matí.

La mateixa font assegura que Cristina “es troba en una planta diferent de maternitat”. També ha revelat que "l'han allotjat en una altra zona de l'hospital per evitar filtracions”. En aquests moments tota precaució és poca perquè Pedroche és una cara molt desitjada per a la premsa.

Cristina Pedroche ha emocionat Dabiz Muñoz

Cristina ha anat donant dades sobre el part, però d'un moment a l'altre va deixar de fer-ho perquè no li compensava. Sempre ha comptat amb l'ajuda de Dabiz Muñoz, que no se n'ha separat ni un segon i ha respectat les seves decisions.

“M'aixeco súper d'hora per al curs de preparació al part. Estic fent dues, per contrastar. Més els llibres que m'estic llegint, més els apunts que vaig agafant”, va explicar al seu moment.

Cristina Pedroche mirant a càmera amb els braços oberts al plató de Password
Cristina Pedroche està en el millor moment | Atresmedia

“De veritat, des d'aquí us recomano el hipnopart, tinc la pell de gallina”. Aquestes paraules no van ser ben rebudes. Ara sabem que ha donat a llum a un hospital de Madrid.

El testimoni que ha parlat assegura que he Dabiz Muñoz “està molt emocionat”.