Muntatge de primer pla amb Fran Rivera i el seu germà Julián Contreras
GENT

La salut mental de Julián Contreras busca un nou problema a Fran Rivera

Julián Contreras no estaria travessant la millor ratxa després d'haver-se quedat sense feina i amb problemes econòmics

Julián Contreras s'enfronta a una de les etapes més complicades de la seva vida després d'haver-se quedat sense feina. I és que no només ha d'enfrontar problemes econòmics, sinó també de salut. Una situació que ja hauria esdevingut insostenible per al germà de Fran Rivera.

A més, cal recordar que fa poc el van desnonar de casa seva a Madrid i va haver de posar rumb a Conca. Allà tampoc li va anar gens bé, per la qual cosa finalment va optar per mudar-se al sud, a un lloc on pogués estar més a prop de la costa. A Còrdova, Contreras continua buscant el seu camí, però tampoc ho té gens fàcil.

Julián Contreras somrient amb ulleres i samarreta blava

D'aquesta manera, ha transcendit que Julián Contreras segueix amb la seva mala ratxa, malgrat que fa temps que s'ha allunyat de Fran Rivera. “És superb, classista i esclau d'un masclisme anacrònic”, l'acusava en una de les darreres intervencions. Recordem que la relació entre els germans mai no ha estat del tot bona, per la qual cosa el distanciament entre ells ja és una realitat.

Actualment, i segons comenten, Julián Contreras intenta fer-se un lloc al món empresarial, cosa que intenta combinar amb la seva faceta com a youtuber i influencer. El fill de Carmina Ordóñez té un canal de Twitch on passa hores interactuant amb els seus seguidors a través de videojocs. A més, a les xarxes socials reuneix ni més ni menys que 59.000 seguidors.

Muntatge dels tres fills de Carmina Ordóñez, Cayetano, Julián i Fran al carrer mirant a càmera

Julián Contreras alerta sobre el seu estat de salut

Una plataforma que aprofita per comentar temes de màxima actualitat tant internacional com nacional. Curiosament, recordem que Julián va rebutjar una interessant oferta a Telecinco, on li oferien treballar ni més ni menys que a Así es la vida.

Tot i això, ell es va negar a tornar a la televisió. Potser Contreras mantingués l'esperança que la seva feina a xarxes socials fos suficient, però s'ha topat amb una realitat molt diferent. I és que les subscripcions que té al seu canal no serien suficients i els comptes no surten. Què farà aleshores?

Segons comenten, l'estratègia amb què pretenia redreçar el seu camí podria haver-lo ensorrat encara més. “Jo sé que tinc un perfil complex”, reconeixia en una entrevista. “No encaixo en allò que se sol fer”, va afegir.

Captura del canal de youtube de Julián Contreras on se'l veu assegut amb ulleres i auriculars mirant cap avall i parlant sobre un fons il·luminat

A aquests problemes econòmics, se sumarien també els de salut mental. De fet, ha fet unes acusacions dures contra la premsa que han fet saltar les alarmes sobre el seu estat.

D'aquesta manera, acusava els mitjans de comunicació de mostrar “només allò dolent”. “Es valora que jo em suïcidi aquesta nit? Es valora que caigui en una depressió?”, s'ha lamentat.

“La salut mental només serveix per a anònims a les xarxes socials? La salut mental per als mitjans de comunicació només serveix quan són ells qui l'assenyalen, però no quan ho provoquen?”, ha plantejat. Unes declaracions que tornen a posar al punt de mira el seu germà, Fran Rivera.

➡️ Gent

Més notícies: