Muntatge de fotos de primer pla de María del Monte amb rostre somrient i Kiko Rivera amb rostre seriós; tots dos tenen al costat un emoji amb el símbol de demanar perdó amb les mans
GENT

María del Monte perdona Kiko Rivera després de confirmar-se la seva traïció inesperada

María del Monte deixa enrere el problema que va tenir amb Kiko Rivera arran d'unes declaracions compromeses del DJ

Quatre anys després d'enemistar-se amb Kiko Rivera, María del Monte ha decidit començar de cap i de nou amb el marit d'Irene Rosales. Conflicte que es va produir arran d'una traïció inesperada que va patir l'artista per part del DJ.

En el passat, la reina de les sevillanes va ser una de les grans amigues d'Isabel Pantoja. Tant és així que la 'tonadillera' la va escollir per ser la padrina de la seva filla. Amb el pas del temps, però, aquestes dues grans de la música van separar els seus camins arran de les seves diferències.

Durant tots aquests anys, María del Monte sempre s'ha mostrat molt prudent a l'hora de parlar sobre algun dels membres del clan Pantoja. I encara que la seva relació amb Kiko Rivera no era dolenta, el 2021 va passar una cosa que a la cantant li ha costat perdonar.

Muntatge de María del Monte somrient amb un mocador al coll i camisa negra i Kiko Rivera seriós amb ulleres de sol gorra vermella i jaqueta blava

En aquell moment, el marit d'Irene Rosales va ser víctima d'una càmera oculta. En aquestes gravacions, es pot sentir el DJ parlar sobre la vida personal de la dona d'Inmaculada Casal.

Unes imatges que, posteriorment, van ser emeses i comentades en diverses de les seccions del desaparegut Sálvame. Situació que María del Monte no va trigar a posar a les mans de la justícia.

I encara que sí que va demandar la productora d'aquest programa, la dona d'Inmaculada Casal no va voler prendre mesures legals contra el mateix Kiko Rivera.

Ara, María del Monte ha decidit deixar aquest tema en el passat. Decisió que ha pres després de conèixer la decisió que ha emès el jutge de l'Audiència Provincial de Sevilla.

Óscar Cornejo amb el braç a l'espatlla d'Adrián Madrid

María del Monte oblida la traïció de Kiko Rivera després de guanyar-li la batalla a La Fábrica de la Tele

Després de conèixer el contingut que Telecinco i Sálvame havia estat emetent en alguns dels seus espais, María del Monte no va trigar a intervenir-hi.

Tant és així que es va personar en seu judicial per interposar una demanda contra aquestes empreses per un delicte d'“intromissió il·legítima en el dret a l'honor i la intimitat personal”. Una querella que Kiko Rivera va esquivar.

María del Monte al plató de Sálvame amb cara de xoc amb una camisa floral

En un primer moment, el Jutjat de Primera Instància número 16 de Sevilla els va condemnar a indemnitzar la cantant amb 200.000 €. A més de fer front a les costes judicials.

Com es podia esperar, aquesta sentència va ser recorreguda. Tot i això, el 3 de maig passat, l'Audiència Provincial de Sevilla va desestimar aquest recurs d'apel·lació presentat per Adrián Madrid i Óscar Cornejo.

Aquest organisme judicial va arribar a una conclusió clara. Segons el jutge, tant Sálvame com Telecinco van emetre una informació “no verificada” relacionada amb “la vida privada i intimitat de la demandant”.

Captura del programa 'Sálvame' del 10 de maig de 2023

Motiu pel qual ha decidit mantenir la sentència imposada pel Jutjat de Primera Instància número 16 de Sevilla. Ara bé, lluny de posar fi a la seva guerra contra María del Monte, els condemnats han decidit elevar el cas fins al Tribunal Suprem.

Segons es pot llegir al document al qual ha tingut accés EsDiario, els responsables accepten haver comès aquests delictes. Tot i això, no estan d'acord amb la quantitat que se'ls ha assignat per la càmera oculta que van fer a Kiko Rivera.

Un recurs que, segons el periodista Jesús Manuel Ruiz, no arribarà enlloc, ja que “l'Alt Tribunal no en valora les quantitats, tan sols el fons de l'assumpte”.

Per això, tal com han anunciat ara en exclusiva, “no serà estimat el recurs pels motius anteriorment assenyalats”. Això suposa que María del Monte aviat veurà com la quantitat del seu compte bancari augmentarà de forma considerable.

➡️ Gent

Més notícies: