Muntatge de Kate Middleton trist amb una diadema i un coll alt verd i Diego Arrabal parlant amb un micròfon davant
GENT

Diego Arrabal destapa com es troba Kate Middleton després de l'última traïció

Diego Arrabal aborda l'última hora sobre Kate Middleton en publicar-se unes fotos que han revolucionat el Regne Unit

Diego Arrabal ha dedicat el seu darrer directe a una última hora arribada del Regne Unit sobre Kate Middleton. La princesa de Gal·les, immersa en la recuperació contra el càncer, ha estat testimoni d'una traïció inesperada.

Una que té relació amb unes fotos on es pot veure Camil·la al costat de Rose Hanbury, la suposada amant del príncep Guillem. Aquestes imatges arriben en el moment més delicat de Kate que, segons Diego, es troba totalment enfonsada.

Diego Arrabal afirma que Kate Middleton està enfonsada després de ser traïda

Està sent una època molt complicada per a Kate Middleton. A la lluita contra el càncer que li van detectar a principis d'any, se li ha sumat una traïció. Diego Arrabal abordava l'última hora sobre aquesta deslleialtat la protagonista de la qual ha estat Camilla Parker.

Dijous passat, 16 de maig, els mitjans britànics van destapar la trobada entre la dona de Carles III i Rose Hanbury. En el passat, Rose va ser assenyalada com la suposada amant del príncep Guillem i aquests rumors van posar contra les cordes el matrimoni reial. Després de donar-se a conèixer aquesta traïció per part de Camil·la, Arrabal afirma que Kate està totalment enfonsada.

Captura de YouTube amb Diego Arrabal a l'estudi i amb un micròfon el 22 de novembre de 2023

Diego ha recordat com la casa reial britànica va intervenir perquè unes fotos de Guillem amb Rose no veiessin la llum. El mateix rei, amb el marit de Kate, va arribar a un acord amb la premsa britànica per evitar que aquestes imatges es publiquessin.

Tot i això, aquestes informacions van arribar fins a orelles de Kate que, tal com destapa el paparazzi, "va caure en una depressió". Ara, ha tornat a veure com Rose ha tornat a l'actualitat, ni més ni menys que amb Camil·la.

Encara que la premsa britànica qualifica la trobada de "fortuïta", el fet que s'hagin publicat aquestes fotos és el que a Arrabal l'escata. "Si aquestes fotos han vist la llum és perquè la casa reial ha donat l'OK", opina el fotògraf. Això afegeix més dolor a Kate en veure com la traïció ha estat perpetrada des de dins de la institució.

"És el pitjor moment per a Kate i és la traïció més dura que hi pot haver", destaca Diego. "La foto que deixa enfonsada Middleton s'ha publicat", sentenciava Arrabal.

Així va ser la trobada que no es va esperar mai Kate Middleton

Les fotos a què fa referència Diego Arrabal van tenir lloc diumenge passat, 12 de maig. Tant Camil·la com Rose són molt aficionades a l'hípica i totes dues van coincidir a la final del Badminton Horse Trials, un torneig eqüestre.

El que podria haver estat una simple coincidència es va convertir en una deslleialtat per part de Camil·la cap a Kate Middleton. Si bé la reina podria haver passat per alt la presència de Hanbury, que es deixés fotografiar amb ella va ser del tot desafortunat.

Rose Hanbury somrient de perfil amb una blazer blau amb una dona amb vestit de flors i les ulleres de sol al cap i Camilla Parker somrient amb un vestit blau

A les imatges publicades pels mitjans britànics com el Daily Mail, s'aprecia una complicitat fora de lloc. Camil·la somriu i xerra animadament amb la maquilladora britànica, sent conscient del significat d'aquesta trobada tant per als mitjans com per a la princesa.

La veritat és que entre Camil·la i Rose existeix un clar paral·lelisme. Ambdues van ser qualificades d'amants dels successors al tron. Parker ho va ser de Carles III i Hanbury, suposadament, del príncep Guillem.

Fotografia de Kate Middleton mirant a càmera amb el rostre seriós durant un acte oficial a la ciutat de Londres (Anglaterra)

L'aristòcrata sap molt bé què significa estar al focus mediàtic i es va guanyar durant anys el títol de "trencallars". Ara bé, el temps va acabar jugant a favor seu i va aconseguir prosperar fins a guanyar-se el títol de reina consort.

En el cas de Rose, el seu advocat va haver de sortir al pas i desmentir els rumors que la relacionaven amb el marit de Kate. Des de llavors, havia estat a l'ombra fins ara, justament en el pitjor moment per a Middleton. Hanbury ha decidit tornar a l'esfera pública, ni més ni menys que de la mà de Camil·la, revolucionant tot el Regne Unit.

➡️ Gent

Més notícies: