Muntatge de fotos de primer pla de Diego Arrabal amb rostre seriós i Carles III amb rostre mig somrient
GENT

Diego Arrabal dona una notícia bomba sobre la salut Carles III: 'Està gravíssim'

Diego Arrabal explica l'última hora sobre l'estat de salut del rei Carles III quan es compleix un any de la coronació

El periodista Diego Arrabal s'ha fet ressò al seu perfil de X d'una informació sobre l'estat de salut del rei Carles III. Pocs dies després de complir-se el primer any de regnat, el rei anglès torna a ocupar titulars. Segons el mitjà italià Gente el pare de Guillem d'Anglaterra “està gravíssim”, un fet del qual dona tots els detalls el col·laborador televisiu.

Segons Arrabal, la revista italiana compta amb “molt bona informació”, un magazín amb molts anys d'experiència que no ho publicaria “si no ho té confirmat al cent per cent”. A més, el reporter recorda que ningú de la casa reial anglesa ha desmentit la notícia esmentada.

Diego Arrabal assegura que el rei anglès està molt greu

El tertulià dona per veraces les paraules de Gente i recorda el silenci de la Corona anglesa sobre aquest tema. A més, recorda que la premsa britànica té un pacte de no parlar de malalties que no sigui oficial per part de la casa reial.

Captura del vídeo de YouTube de Diego Arrabal parlant sobre Carles III

Aquesta seria una informació que se suma a d'altres sobre l'estat de salut delicat de Carles III. Arrabal assegura que no es tracta d'una bola ni d'una especulació. “És el tercer mitjà internacional de gran prestigi que ha donat una informació en la mateixa línia”, recordava el malagueny.

“No són bons temps per a la monarquia anglesa”, continuava dient Diego Arrabal. Informacions que no han estat desmentides en una setmana en què el rei ha reprès la seva agenda i ha visitat amb la seva dona un centre oncològic. El MacMillan Cancer Centre de Londres ha estat l'escenari on hem vist Carles III abans de complir-se el seu primer any de regnat.

Tot i que en l'aparició pública esmentada Carles i Camil·la van reconèixer estar “molt animats” per com va avançant el tractament, segons la revista Gente “està gravíssim”. "Fonts properes a la família reial parlen d'un Carles debilitat per dolors d'ossos que no li donen treva", va indicar la publicació italiana.

Imatge de Carles III amb la reina Camil·la durant la seva reaparició

A més, aquest mitjà es va fer ressò de diferents versions sobre la “difícil” salut del rei. Va parlar fins i tot que ja estaria planificat el seu funeral. L'Operació Menai Bridge, nom que al·ludeix al pont que connecta l'illa d'Anlesey amb Gal·les, un dels primers ponts penjants moderns.

El periodista dona per certes les afirmacions del diari Gente

Un altre diari, el nord-americà The Daily Beast, apuntava en la mateixa línia: “És clar que està decidit a vèncer-ho i li ho estan donant tot. Tothom es manté optimista, però ell es troba realment molt malament. Més del que deixen entreveure”, informaven.

Dilluns passat 6 de maig es va complir el primer any de la coronació de Carles III com a rei d'Anglaterra. 12 mesos realment complicats en què tant ell com la seva nora Kate Middleton han estat diagnosticats de càncer. Un temps de mandat que inevitablement ha estat marcat per la malaltia i la necessitat d'apartar-se de la vida pública.

Carles III feia 74 anys que estava preparant-se per ser rei. I més enllà del seu estat de salut, ha hagut de fer front a altres polèmiques. Des de la mala relació amb el seu fill Enric fins a l'intent d'engany per part d'un dels seus col·laboradors propers, la veritat és que el monarca no ho està tenint fàcil.

➡️ Gent

Més notícies: