Fotomuntatge de Marc Cartes amb una imatge borrosa de Cristina Brondo amb un cor trencat i les instal·lacions de TV3 de fons
GENT

Una companya de Marc Cartes i mítica actriu de TV3 divorciada del seu conegut marit

Ja fa uns anys que l'actriu de mítiques sèries del canal autonòmic català es va divorciar del pare dels seus fills

Marc Cartes és un dels actors més reconeguts del panorama català. A més va ser company d'una altra mítica actriu de TV3 a la sèrie Poblenou. Estem parlant de Cristina Brondo, una estimada figura de la televisió pública de Catalunya.

Cristina Brondo ha estat testimoni de com l'audiència de TV3 l'ha vist créixer des de la infantesa fins als seus 47 anys actuals. Brondo va debutar als 16 anys al Poblenou amb Marc Cartes. Encara que a la sèrie, va interpretar la xicota de Quim Gutiérrez i junts es van convertir en la primera parella juvenil icònica de les telenovel·les catalanes.

Cristina Brondo es va divorciar del seu famós marit

Cristina Brondo és molt discreta a l'hora de parlar de la seva vida privada, encara que en coneixem alguns detalls. La intèrpret és mare de dos nens, fruit de la seva relació amb el director i productor Diego Yaker. La parella es va casar a Llafranc.

Imatge de Cristina Brondo amb el seu exmarit

Tot i això, tal com ha anunciat el mitjà En Blau, tots dos van decidir divorciar-se ara fa uns anys. Encara que Cristina Brondo no acostuma a parlar del seu cercle més privat, a través de les xarxes socials mostra la seva faceta més íntima i maternal.

Imatge de Cristina Brondo

Cristina Brondo: una àmplia trajectòria professional

A banda del Poblenou de TV3, Cristina Brondo ha participat en moltes altres produccions. Va protagonitzar sèries com 16 dobles, on el seu personatge gestionava un hotel. Finalment, es va endinsar en la conducció de programes com Estàs igual, un espai setmanal en horari de màxima audiència sota la direcció de Vicent Sanchis.

Encara que aquest èxit no va tenir continuïtat, la veritat és que es troba a faltar la seva presència en sèries de TV3 com ara Com si fos ahir. No hi ha dubte que seria genial per als teleespectadors de TV3 que la de Barcelona tornés a compartir pantalla amb Marc Cartes.

A més de la seva trajectòria a la televisió, Brondo és una habitual de les catifes vermelles a Catalunya. És coneguda per la seva habilitat per promocionar-se i brillar en esdeveniments. Alguns d'ells són la Gala dels Premis Gaudí, els Goya i la Gala de la Sida de Bonaventura Clotet.

No hi ha dubte que Cristina Brondo sempre enlluerna amb vestits impecables i un look espectacular. La seva capacitat per destacar i mantenir l'estatus d'estrella és indiscutible.

➡️ Gent

Més notícies: