Muntatge amb les cares de Jorge Javier Vázquez i Ana Rosa Quintana
GENT

Ana Rosa Quintana revela si Telecinco acomiadarà a Jorge Javier després de l'estiu

El que pensa Ana Rosa Quintana sobre la continuïtat de Jorge Javier Vázquez després de la temporada estival

Ana Rosa acudia dimecres a la tarda a la plaça de toros de Las Ventas, on es lliuraven els premisBeef Awards. Un esdeveniment en què la periodista va atendre els mitjans i va respondre diferents preguntes sobre temes d'actualitat. Aleshores va tenir ocasió de referir-se al seu company Jorge Javier Vázquez i va aclarir si el català seguirà a Mediaset després de l'estiu.

Ana Rosa Quintana es mostrava optimista davant del nou espai que Vázquez presentarà a Telecinco. "Ho farà fenomenal. I a tots ens interessa que ens vagi fenomenal; a mi també".

Ana Rosa Quintana somrient amb unes arracades roses i una samarreta negra

Unes paraules amb què la presentadora deixa clar que és important que el seu company compti amb el suport de l'audiència.

Ana Rosa Quintana se sincera sobre el que espera del nou espai de Jorge Javier

Ana Rosa, a més, es va referir als començaments del presentador. "Jorge i jo som com a velles amigues de tota la vida, perquè va començar amb Rosa Villacastín i amb mi a Extra Rosa, l'any noranta i escaig", va explicar.

Unes declaracions després de les quals va aclarir que ella en cap moment es planteja deixar les tardes: "Si acabo d'arribar-hi!".

Ana Rosa agafarà uns dies de vacances per anar a Sotogrande. Al setembre tornarà a la petita pantalla per seguir al capdavant del programa.

Captura d'Ana Rosa Quintana a TardeAR aquest dimecres 15 de novembre

Telecinco es troba ara mateix reorganitzant la seva programació de les tardes. Una de les noves apostes és El Diario de Jorge, un talk show de testimonis l'estrena dels quals està previst per al dilluns 29 de juliol.

L'arribada del nou espai de Jorge Javier implicarà la cancel·lació d'Así es la vida. D'aquesta manera, el català serà l'encarregat d'obrir la programació de la tarda, a les 16.00 h, fins a les 17.30 h, mitja hora més del que el seu antecessor durava.

A continuació s'emetrà TardeAR, amb Ana Rosa Quintana i el seu equip al capdavant del magazín d'actualitat. Per finalitzar la vesprada, a les 20 h, començarà Reacción en cadena, el concurs d'Ion Aramendi.

Jorge Javier Vázquez torna a les tardes de Telecinco

Jorge Javier, per part seva, explicava fa uns dies com es pren aquest nou projecte. "M'entusiasma encara més fer-ho en ple estiu, perquè aconsegueix ficar-me al cos un nerviosisme de principiant que em posa moltíssim".

Captura de Jorge Javier Vázquez mirant a càmera durant una gala de Supervivientes

El presentador es mostra molt il·lusionat que "El diari de Jorge ompli moltíssimes hores de televisió", explicava al seu bloc de la revista Lecturas.

El nou programa, tal com avança Telecinco, comptarà amb la presència de “persones anònimes amb històries extraordinàries i sorprenents. Compartiran els seus relats emocionants, de tendresa i humor i visibilitzaran realitats diferents presents a la societat”.

A més a més, es referia a altres detalls del nou espai. "M'agrada que el programa es digui El diari de Jorge i no de Jorge Javier. Quan el públic s'ha après el meu nom –i no era fàcil– m'encanta que el programa utilitzi aquell amb què em coneix la meva gent més propera".

➡️ Gent

Més notícies: