Fotomuntatge de Marc Cartes amb una emoticona sorpresa i un fons de color gris
GENT

Qui és la dona de Marc Cartes, actor de 'Com si fos ahir', i mare dels seus fills

L'actor de la sèrie de la sobretaula del canal autonòmic català no sol parlar de la seva dona: tot el que sabem

Si hi ha un actor que gaudeix d'una trajectòria professional impecable en diverses sèries de la televisió pública de Catalunya, aquest és Marc Cartes. La veritat és que l'intèrpret ha participat en mítiques sèries com Plats bruts, Ventdelplà, Temps de silenci, entre moltes altres.

Actualment, el natural d'Andorra és un dels protagonistes de la sèrie de la sobretaula de TV3, Com si fos ahir. Tot i això, fora de la seva carrera professional, coneixem molt pocs detalls sobre la seva vida. I és que Marc Cartes no sol parlar del seu cercle més íntim.

Encara que, en una entrevista, l'actor va compartir una experiència relacionada amb la seva misteriosa dona. Quan tenien 30 anys, ell i la seva esposa van prendre una de les decisions més complicades de la seva vida, però també una de les més enriquidores.

Marc Cartes i Emma Vilarasau a Ventdelplà

Qui és la misteriosa dona de Marc Cartes

Marc Cartes va conèixer la seva futura dona quan tenia 24 anys, no obstant això, en lloc de seguir un camí convencional cap a la paternitat, la parella va optar per quelcom més aventurer. Van decidir vendre els seus béns materials, incloent-hi el cotxe, l'ordinador i el piano, per finançar una volta al món. Aquesta decisió els va portar a viure un any complet viatjant pel món l'any 2000.

Gairebé sense estalvis, però amb una determinació infrangible, van vendre gairebé totes les seves pertinences i van comprar bitllets d'avió per a una travessia que els portaria per 21 vols diferents. Equipats només amb motxilles, van recórrer el món utilitzant diversos mitjans de transport, incloent-hi trens, bicicletes i una caravana a Nova Zelanda.

Fotomuntatge de l'actor Marc Cartes al capdavant amb rostre seriós i una mà recolzada a la barbeta, i de fons el logotip de la telenovel·la de TV3 'Com si fos ahir'

Durant aquest viatge, la parella va viure sense telèfons mòbils i amb comunicacions limitades a correus electrònics i trucades telefòniques ocasionals. Aquesta desconnexió els va permetre reforçar el seu vincle, passant 24 hores al dia junts durant dotze mesos. "La lliçó més important va ser adonar-nos que la nostra relació es va enfortir immensament", va confessar Marc Cartes.

Ara, Marc Cartes i la seva dona són pares, però, somien reviure aquesta experiència en jubilar-se, convençuts que viatjar pel món és més enriquidor. La seva història no és només un testimoni d'amor i aventura. Si no també un recordatori que una simple decisió, et pot canviar la perspectiva de la vida.

➡️ Gent

Més notícies: