Muntatge amb les cares d'Ainhoa Armentia amb la sogra, Claire Liebaert
GENT

Claire Liebaert fa un viatge a Barcelona que podria perjudicar Ainhoa Armentia

La mare d'Iñaki Urdangarin ha reaparegut amb la infanta Cristina, i ha demostrat que segueix en contacte amb ella

Claire Liebaert sempre s'ha negat a explicar si té relació amb Ainhoa Armentia. Fonts properes insisteixen que no es vol comprometre perquè encara guarda una gran amistat amb la infanta Cristina. Aquesta teoria s'acaba de confirmar gràcies al viatge que la mare d'Iñaki Urdangarin ha fet a Barcelona.

Claire Liebaert s'ha desplaçat fins a la Ciutat Comtal per reunir-se amb la infanta Cristina i veure juntes un partit d'handbol. S'han deixat veure al Palau Blaugrana, just després que Pablo Urdangarin s'enfrontés al Barça. Recordem que el jove treballa per al Granollers i està molt centrat en la seva trajectòria esportiva.

Ainhoa Armentia arribant al seu lloc de treball, a 02 de març de 2023, a Vitòria, amb rostre seriós

Ainhoa Armentia encara no està integrada a la família del seu xicot. Tant és així que diversos testimonis insisteixen que no té bona sintonia amb Claire. El viatge que aquesta última ha fet a Catalunya per veure el seu net Pablo podria perjudicar Armentia.

La xicota d'Iñaki Urdangarin prefereix estar en un segon pla, encara que totes les informacions la posen a ella de protagonista. És evident que Claire Liebaert segueix molt unida a la infanta Cristina, cosa que no deixa en bon lloc Ainhoa. Per això, el que ha passat aquest cap de setmana podria marcar un abans i un després.

Claire Liebaert no vol parlar d'Ainhoa Armentia

Claire Liebaert prefereix no respondre preguntes sobre Ainhoa Armentia i opta per callar sempre que li treuen el tema. Però la veritat és que no hi ha cap foto d'elles juntes i tampoc hi ha constància de cap trobada.

És curiós que la infanta Cristina no hagi visitat la reina Sofia durant la seva estada a l'hospital. Ara sabem que era a Espanya i en lloc d'anar amb la seva mare va preferir estar amb Claire. Aquesta dada demostra la proximitat que continua tenint amb la seva antiga sogra.

Muntatge amb el rostre de Claire Liebaert amb una imatge de Cristina de Borbó i una altra d'Iñaki Urdangarin

Cristina de Borbó va signar la seva separació oficial d'Iñaki Urdangarin el desembre del 2023. Ja no té res a veure amb la seva família, però continua tenint contacte amb Claire. Mentrestant, Ainhoa segueix lluitant per guanyar-se un forat al cor de la seva sogra.

Ainhoa Armentia, la gran perjudicada

Tot i que s'esforça molt per no cridar l'atenció dels periodistes, Ainhoa Armentia sempre acaba al centre de la notícia. L'última cosa que ha fet la mare d'Iñaki ha posat el focus en ella i la seva privadesa torna a estar en perill.

Ainhoa Armentia amb rostre somrient caminant per Vitòria el dia 15 de març de 2023

L'última cosa que se sap d'Ainhoa és que es va deixar veure passejant pels carrers de Vitòria. En aquests moments està exercint d'administrativa en una constructora de Gasteiz. Necessita mantenir-se al marge per conservar la bona reputació professional, per això el que ha passat durant l'últim partit de Pablo Urdangarin la pot perjudicar.

➡️ Gent

Més notícies: