Muntatge d'Antonio David Flores amb una foto rodona d'Alejandra Rubio a l'esquerra
GENT

Antonio David Flores revela què va passar amb Alejandra Rubio abans dels seus 18 anys

Antonio David Flores defensa que Terelu Campos "va vendre la seva filla" abans que aquesta complís la majoria d'edat

Antonio David Flores ha estirat la manta i ha destapat el que va passar amb Alejandra Rubio abans que aquesta complís la majoria d'edat. Alejandra acaba de protagonitzar una intervenció a Telecinco on ha presumit de no haver venut mai la seva vida privada. "O sigui que la nena no ha fet cap exclusiva, oi?", ha començat dient Antonio David al seu canal de YouTube.

L'exmarit de Rocío Carrasco ha mostrat una portada que Alejandra va vendre a la revista ¡Hola! al costat de Terelu Campos. Després ha explicat que la presentadora va fer servir la seva filla per generar diners als mitjans, encara que ara ho negui. Flores ha aportat moltes proves i ha generat un gran debat entre els col·laboradors.

Pantallada de vídeo que ha publicat Antonio David Flores sobre Alejandra Rubio

"Alejandra diu que no ha venut res, després surt això i sí, però diu que la que ha cobrat ha estat la mare", explica Antonio David. Segons la seva informació, Terelu Campos hauria rebut un xec per part d'¡Hola! per treure la seva filla a la portada abans dels seus 18 anys. “Si és que són totes iguals, no es pot fer més”.

Alejandra Rubio és una de les grans rivals de Rocío Flores, per això Antonio David s'ha esforçat per desemmascarar-la. Els seus tertulians també han llançat atacs contra ella, assegurant que ha comercialitzat amb la seva vida. "Terelu, que has venut a Alejandra quan no tenia ni 18, per Déu, on són els diners?", pregunta una de les companyes de Flores.

Antonio David Flores es venja d'Alejandra Rubio

Antonio David no perdona el que va passar entre Alejandra Rubio i Rocío Flores. Té molt mala relació amb la família Campos i ha aprofitat els últims problemes que hi ha al clan per tornar a la càrrega. També ha recordat que Carmen Borrego va vendre una exclusiva per anunciar que seria àvia.

Muntatge de fotos de pla curt de Carmen Borrego amb rostre d'enuig i Antonio David Flores amb rostre somrient

Flores ha assenyalat Alejandra, que es protegia de la premsa presumint de la seva blindada esfera personal. Ara no pot dir que sempre ha estat lluny de la crònica social, ja que Flores ha demostrat que sí que ha participat en el negoci.

"Segons Alejandra, la mare la va vendre amb 18 anys, però d'això no en diuen res, tothom callat", recalca Antonio David. "Això és, però ja ho dius tu, que ho escoltin", respon una de les seves col·laboradores.

➡️ Gent

Més notícies: