Muntatge amb la reina Sofia amb la imatge de la seva germana Irene arribant a l'hospital
GENT

La visita d'Irene de Grècia a la reina Sofia que aclareix els dubtes sobre el seu estat

Irene de Grècia ha visitat la seva germana Sofía a l'hospital

Irene de Grècia ha estat una de les últimes a acostar-se a l'hospital Ruber per visitar la seva germana, la reina Sofia. La cunyada de Joan Carles I ha acudit aquesta tarda acompanyada per una dona que pressuposem pugui ser la seva cuidadora.

Així, demostra una vegada més que ella és un dels grans suports de l'emèrita, a qui sempre ha estat molt unida. A més, aquesta reaparició aclareix també molts dubtes sobre l'estat d'Irene, que ha fet front a molts problemes de salut.

Irene de Grècia arriba a l'hospital per visitar la reina Sofia

És més, segons s'ha comentat, la germana de Sofia ha patit una pèrdua gradual dels seus records, cosa que l'ha portat a esborrar records de la seva infància i la seva joventut, i fins i tot a confondre les cares del present.

Una situació que des de Casa Reial han intentat "portar amb molta discreció, encara que és possible que el seu deteriorament s'hagi accelerat en els darrers temps".

A més, a això se suma també un càncer de mare que patia el 2002 i que superava després de diversos mesos de quimioteràpia.

Irene de Grècia visita la reina Sofia

Així, amb la seva presència a l'hospital, hem pogut veure que Irene de Grècia es troba força bé i molt animada. Alguna cosa, que segurament també alegrarà la reina Sofia en aquests moments una mica delicats.

D'altra banda, aquests darrers dies hem pogut veure tant el rei Felip, com Letícia i la infanta Elena, que han anat diverses vegades a visitar la seva mare.

I, enmig de la preocupació per l'estat de l'emèrita, aquest dijous el monarca confirmava que Sofia es trobava bé i amb moltes ganes de tornar a casa.

La reina Sofia somrient i saludant amb un mocador blanc al cos i Irene de Grècia agafant-s'hi

Encara que, de moment, i a causa de la seva edat avançada, sembla que haurà de romandre ingressada i seguir en observació. Aquesta és la primera vegada en cinc dècades que la reina Sofia ha de ser hospitalitzada, per la qual cosa és normal que tothom segueixi pendent del seu estat.

"Amb calma", assegurava el rei Felip quan li preguntaven per la data en què rebria l'alta. De moment, l'única informació que ha donat la Casa Reial sobre el seu estat de salut és la mateixa que la del dia del seu ingrés, quan van informar que "l'evolució era molt ràpida i favorable".

➡️ Gent

Més notícies: