Muntatge d'Enrique Ponce seriós, Ana Soria somrient amb una camisa de colors i uns anells de casament
GENT

Enrique Ponce demostra que va dir la veritat quan va parlar del casament amb Ana Soria

Enrique Ponce va negar que anés a casar-se amb Ana Soria abans d'estiu i els darrers esdeveniments li han donat la raó

Enrique Ponce es va veure en l'obligació de parlar del casament amb Ana Soria amb un periodista de la seva confiança. Va assegurar que a la televisió no s'estava dient la veritat i que no tenia pensat passar per l'altar a curt termini, tot i que no era un pla que rebutgés. El torero ha demostrat que no estava mentint quan va negar que s'hagués de donar el sí, vull abans d'estiu.

Els fets demostren que Enrique Ponce va ser completament sincer amb la premsa, cosa que marca un abans i un després. El 2020 es va separar de Paloma Cuevas, que gaudeix d'una situació privilegiada, per això molts es van posicionar al seu bàndol. Ara el temps ha donat la raó a Enrique i tothom ha pogut comprovar que en cap moment no va jugar amb els mitjans de comunicació.

Muntatge d'un primer pla d'Enrique Ponce seriós, ell fent un petó a la galta a Ana Soria mentre està amb el mòbil i uns cors vermells

Enrique Ponce està preparant la seva tornada a les arenes i reapareixerà amb magnificència a la Fira Taurina d'Algesires. Compartirà projecte amb alguns toreros tan cotitzats com: Morante, Roca Rey o Miura. Tot i això, el focus hi està posat perquè s'ha especulat molt amb el seu futur professional.

Enric va optar per prendre's un merescut descans després de formalitzar la relació amb Ana Soria. Al seu moment es va especular amb la possibilitat que volia retirar-se perquè l'Ana estava embarassada, però una vegada més tot eren rumors. La parella gaudeix d'una vida tranquil·la, sense atacar ningú i sense entrar en cap mena de polèmica.

Enrique Ponce vol protegir Ana Soria

Fonts properes segueixen mantenint que Enric desitja casar-se amb Ana Soria , encara que no hi ha cap data sobre la taula. El dretà prefereix mantenir-se al marge de la crònica social, encara que la seva relació amb els mitjans ha canviat. El públic s'ha adonat que ha dit la veritat sempre que li han preguntat per la vida personal.

Fotografia d'Enrique Ponce torejant a Navalcarnero, Madrid, el 29 de maig de 2021

Ana cada vegada té més confiança i aquesta és la raó per la qual ha publicat un missatge tendre al vostre compte d'Instagram. Acumula més de 130.000 seguidors, però va haver de tancar la xarxa social pels atacs que rebia. Ja fa quatre anys que és amb Ponce i la situació no és la mateixa, per això es permet certes llicències.

" Se m'accelera el pols quan penso en la poca cosa que queda per veure't tornar a brillar", ha escrit Ana. L'almerienc és conscient que el torero va renunciar a la seva carrera per ella i ara està orgullosa que la reprengui. És possible que després de tot això anuncien per fi novetats sobre el casament, però de moment caldrà ser pacient.

➡️ Gent

Més notícies: