Muntatge amb el rostre de Claire Liebaert amb una imatge de Cristina de Borbó i una altra d'Iñaki Urdangarin
GENT

Claire Liebaert se sincera sobre la reunió d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina

Claire Liebaert trenca el seu silenci després de sortir a la llum que el seu fill i la infanta Cristina ja han signat els papers del divorci

Claire Liebaert ha parlat davant de les càmeres de GTRES sobre la reunió que van tenir el seu fill, Iñaki Urdangarin, i la infanta Cristina per posar fi al seu matrimoni. Tot i que s'ha mostrat en tot moment una mica reticent a pronunciar-se sobre aquest delicat tema, no ha tingut objeccions a assegurar que “tots estem bé i tranquils”.

Aquest dimecres, 24 de gener, la revista Hola! va confirmar en exclusiva que la parella ha començat el 2024, sent “dues persones lliures”. Tot i que no se sap la data exacta, fonts properes a l'exmatrimoni han assegurat que aquest moment es va produir a finals de l'any passat.

A més, segons ha anunciat aquesta capçalera, després de dos anys de negociacions, han signat la documentació pertinent en la més estricta intimitat. Tot i que alguns creien que el fill de Claire Liebaert i Cristina anunciarien el seu divorci a través d'un comunicat oficial, finalment ha optat per portar-ho en secret.

Ara, després de conèixer tota aquesta informació, GTRES ha tingut l'oportunitat de parlar amb la mare d'Iñaki Urdangarin. Moment en què l'exsogra de la infanta ha aprofitat per sincerar-se sobre la reunió que va posar fi a aquest matrimoni.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
Els exducs de Palma ja han signat els papers del divorci | e-noticies.cat

Claire Liebaert se sincera sobre la reunió d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina: “Tots estem bé”

Durant la seva conversa amb aquesta agència de notícies, Claire Liebaert ha volgut deixar clara una cosa molt important: l'únic que vol és que el seu fill “tingui feina”. Però també ha aprofitat l'ocasió per dedicar unes paraules boniques a la filla del rei emèrit.

Tal com ha assegurat, desitja tot el millor a la infanta Cristina, ja que, malgrat el seu divorci, sempre seran família. “Sempre serà[la mare dels meus nets]”, ha confirmat, deixant al descobert el gran afecte que sent per ella.

Però quan aquest equip de GTRES li ha preguntat pel divorci del seu fill i Cristina de Borbón, Claire Liebaert no ha pogut evitar sentir-se molt incòmoda. Tant és així que els ha demanat, per favor, que no la pressionin en aquests moments complicats.

Imatge de Claire Liebaert, mare d'Iñaki Urdangarin, somrient a càmera
Claire Liebaert es pronuncia sobre la reunió que va tenir el seu fill amb la infanta Cristina | GTRES

Després de la negativa a pronunciar-se sobre aquest delicat tema familiar, la reportera s'ha interessat per l'estat d'Iñaki Urdangarin. “Tots estem bé i tranquils. Així que, si us plau, deixeu-me”, ha assegurat l'exsogra de la infanta.

En aquest moment, els reporters d'aquest mitjà de comunicació han preguntat sobre l'actual situació sentimental del seu fill amb Ainhoa Armentia. Qüestió que Claire Liebaert ha intentat esquivar per tots els mitjans.

“Jo no en vull parlar”, ha assegurat la mare d'Iñaki Urdangarin. D'aquesta manera, ha deixat entreveure que la seva relació amb l'advocada no seria del tot bona.

D'altra banda, també li ha preguntat per la gran compensació econòmica que rebria Iñaki després del divorci. Però, aquesta vegada, Claire Liebaert no ha pogut resoldre els dubtes dels periodistes. “D'això jo ja no en sé res”, ha assegurat de manera contundent.

Claire Françoise Liebaert Courtain agafada de la mà del seu fill, Iñaki Urdangarin, a un aeroport
Claire Liebaert assegura que no sap res de l'acord a què ha arribat el seu fill | Europa Press

A més, la mare d'Urdangarin ha confirmat que també desconeix què és el que ha passat finalment amb la casa de Bidart: “En aquestes coses no em fico”.

Segons va confirmar Juan Luis Galiacho a El Cierre Digital, després de posar fi al seu matrimoni, el fill de Claire Liebaert rebria una pensió de 50 000 € mensuals. A més, també va assenyalar que s'embutxacaria 2 milions d'euros a canvi de no explicar, mitjançant un llibre, alguns dels secrets de la monarquia espanyola.

Ara, però, la revista Hola! ha confirmat que l'exmarit de la senyora Cristina “no rebrà indemnització ni pensió” després d'haver posat punt final al seu matrimoni.

Pel que fa a la casa de Bidart, al principi es va dir que Iñaki va sol·licitar la seva propietat durant les seves negociacions amb la infanta. Però, finalment, continuarà pertanyent a la seva exdona, encara que això sí, han arribat a un acord.

Tal com ha informat aquesta revista, quan els nets de Claire Liebaert acudeixin a aquesta localitat francesa amb el seu pare, ell també podria gaudir de l'habitatge.