Christian Gálvez i Almudena Cid al seu casament somrients

Christian Gálvez: el pacte que va fer amb Almudena Cid per signar el divorci

Christian Gálvez va prendre la decisió de separar-se a finals del 2021

Christian Gálvez va sorprendre tothom a finals del 2021 revelant que havia decidit trencar el seu matrimoni amb Almudena Cid. Ho va fer després d'11 anys casats i 15 de relació.

Christian sempre havia presumit d'una història d'amor modèlica i consolidada, per la qual cosa tothom va deixar bocabadat el que havia passat. I més que, només uns quants mesos després, es van divorciar després d'arribar a un acord. No havia tornat enrere i tot semblava fer-se dins del respecte i la cordialitat, encara que després les coses van canviar i molt.

Christian Gálvez va arribar a un acord amb Almudena Cid per separar-se legalment

Christian Gálvez va ser qui va decidir que la seva relació amb Almudena Cid havia acabat. Ho va comunicar a finals de 2021, deixant-la absolutament destrossada. I fins i tot també li va escriure una carta als pares d'ella explicant-los les raons.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

En aquell primer moment, tots dos van mantenir la cordialitat, l'afecte i el respecte, després de tot el que havien viscut junts. I amb aquest tarannà ben aviat van arribar a un pacte per rubricar el divorci. Així, el mes de març del 2022 ja van deixar de ser marit i dona.

És cert que a arribar a aquest punt d'entesa va ajudar molt el fet que haguessin contret matrimoni en règim de separació de béns. Això va contribuir enormement que tot fos més ràpid, encara que també va ser clau la disposició de tots dos. Sí, la disposició per repartir-se les propietats que havien adquirit durant el temps que havien estat parella.

Muntatge de fotos de primer pla d'Almudena Cid somrient i Christian Gálvez amb rostre seriós
Christian Gálvez va aconseguir posar-se d'acord amb Almudena sobre el repartiment dels béns | España Diario

L'acord va dictaminar que Almudena Cid rebés una furgoneta, un cotxe, dues places de garatge i un immoble. Exactament, un loft, que s'estipulava que tenia un preu de 225.000 €.

I Christian? Segons el conveni que van rubricar, ell es va quedar amb la que havia estat la casa on havien viscut, la llar familiar. Habitatge aquest en què havien invertit una important quantitat de diners per reformar-la del tot.

D'aquesta manera, va quedar tot tancat entre ells i el divorci es va fer efectiu sense complicacions de cap mena. Tot i això, el 'bon rollisme' va desaparèixer poc després. Concretament, quan es va revelar que Gálvez iniciava una nova relació amb Patricia Pardo, amb qui ara s'ha casat i espera un fill.

A Almudena i a la família els va xocar que ell ràpidament tornés a estar en parella. Tant és així que van sospitar que ell ja estava amb la periodista mentre seguia casat i així va començar la guerra. En concret, les crítiques van començar a ploure-li al presentador en xarxes i la que havia estat la seva sogra el va atacar sense pietat públicament més d'una vegada.

Christian Gálvez va veure sortir publicats altres detalls del conegut del pacte

Christian Gálvez va ser testimoni que, després d'anunciar-se el nou idil·li, persones de l'entorn de l'ex gimnasta van parlar amb alguns mitjans per desmentir detalls de l'acord de divorci. Van confessar que el cotxe que ella havia quedat no era de luxe, com s'havia dit. I també van desmentir que l'immoble costés aquesta quantitat: “No sabia que una oficina a un poble valdria tant”

“No va ser capaç de vendre'l ni per la meitat”.

Christian Gálvez fent un petó a la barbeta a Almudena Cid
El divorci de Christian Gálvez va donar lloc a una llarga d'informacions i crítiques. | @almudenacid, Instagram

Així mateix, els mitjans van arribar a publicar una altra dada desconeguda sobre aquest acord. En concret, es va revelar que Christian s'havia negat per complet a passar-li a Cid una pensió compensatòria pels anys de matrimoni. I és que, segons va publicar El Español, “ell es va assessorar bé i va arribar a la conclusió que el més fàcil i pràctic era això”.

"Ella també ho va comprendre, perquè per a una pensió d'aquest tipus cal més paperassa i una sentència judicial en ferm”.