Primer pla de Christian Gálvez feliç a la presentació del seu llibre

Christian Gálvez dona dades inèdites sobre la seva història d'amor amb Patricia Pardo

Christian Gálvez ha tornat a les seves xarxes socials amb una publicació molt especial

Christian Gálvez ha tornat a les xarxes socials per compartir noves dades sobre la seva relació amb Patricia Pardo. A través del seu compte d'Instagram, l'escriptor ha publicat tres imatges noves i representatives de la seva història d'amor.

No hi ha cap dubte que aquests dos treballadors de Mediaset España estan passant per un dels millors moments de la vida. I no només perquè acaben de complir el seu primer any com a marit i muller. A més, estan esperant el seu primer bebè en comú, el qual està previst que neixi a principis de gener de 2024.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passant per Madrid, somrients, agafats de la mà
Christian Gálvez ha compartit tres fotografies que resumeixen la seva relació amb Patricia Pardo | Europa Press

Per això, i per celebrar el seu amor sense estar-se de res, Christian Gálvez ha tornat a les seves xarxes socials amb una romàntica i inesperada publicació. Aquest dilluns, 4 de setembre, el presentador ha compartit amb els seus més de 224 000 seguidors d'Instagram tres noves imatges de la seva galeria personal.

Amb elles, el mostoleny ha volgut fer un petit resum dels "moments únics" que ha viscut amb Patricia Pardo des que va començar la seva història d'amor. Publicació que ha coincidit amb una data molt especial per a la parella: l'aniversari de la comunicadora gallega.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Christian Gálvez sorprèn la seva dona pel seu 40 aniversari: "L'aventura val la pena"

Christian Gálvez ha deixat sense paraules la seva dona actual amb l'última sorpresa que li ha dedicat a través de les xarxes socials. I és que, aquest dimarts, 5 de setembre, Patricia Pardo ha fet 40 anys.

Per això, un dia abans, l'escriptor va acudir al seu perfil d'Instagram per compartir amb tots els seus seguidors tres dels moments més especials i representatius de la seva relació.

En aquest petit resum, Christian Gálvez va voler destacar la visita a la 'Ventana al Atlàntico', la primera imatge de Patricia Pardo embarassada i la seva última foto de 2022.

Primer pla de Christian Gálvez i Patricia Pardo amb la cara somrient, feliços
Christian Gálvez comparteix tres fotos per felicitar Patricia pel seu 40è aniversari | GTRES

Moments que el presentador de Telecinco ha explicat i resumit a través d'un text que ha compartit a la descripció del post. Abans, però, ha volgut destacar una frase d'Aristòtil que, segons ell, representa a la perfecció la seva història d'amor: "L'aventura val la pena".

Tal com ha assegurat Christian Gálvez, ha rescatat aquests tres records per un motiu molt especial, el 40è aniversari de la comunicadora. "Aquests són tres dels meus millors records amb Patricia Pardo, encara que n'hi ha moltíssims més".

A la primera fotografia es pot veure la parella sota la 'Ventana al Atlàntico'. "Vam anar a Galícia, la seva terra. Aquesta foto la vam fer abans de tornar a Madrid, després de dinar amb la que seria la meva nova família", ha aclarit el mostoleny.

Un moment molt especial per a ells, i no només perquè va ser el primer viatge junts. I és que, segons ha confessat Christian Gálvez, darrere seu s'hi amaga una bonica anècdota:

"Ens la va fer una família i no sabíem que a uns quants metres d'allà, uns fotògrafs l'acabarien publicant també. M'agrada pensar que tenim d'aquest lloc dos punts de vista diferents".

La següent instantània Christian Gálvez l'ha batejada amb la paraula "família". Es tracta de la de foto que tots dos van compartir aquest estiu per anunciar l'arribada del seu primer fill en comú.

"Va ser presa en un lloc molt especial per una persona molt especial per donar la notícia més especial: la família creix", ha descrit el presentador.

Primer pla de Patricia Pardo somrient a la festa de la productora Unicorn, celebrada el mes de maig passat
Patricia Pardo respon al seu marit i li dedica unes paraules emotives | GTRES

Finalment, Christian Gálvez ha rescatat la darrera imatge que es va fer a finals de 2022 amb Patricia Pardo. Instantània que tots dos van escollir per "il·lustrar per primera vegada a les nostres xarxes el nostre amor".

Com era d'esperar, la presentadora de El programa de AR no ha trigat a reaccionar a la sorpresa inesperada que li ha preparat el seu marit actual: "I aquesta sorpresa?".

"La meva llar sempre serà on estigueu la personeta que ens va fer la foto, els seus germans i tu. Tant se val que tingui vistes a l'Atlàntic o no, perquè amb vosaltres aniria sempre a la fi del món".