Primer pla de Christian Gálvez feliç a la presentació del seu llibre

Christian Gálvez i la carta que va escriure després de separar-se d'Almudena Cid

Christian Gálvez va voler tenir un últim gest amb els seus exsogres

Christian Gálvez va voler tenir un últim gest amb els pares d' Almudena Cid després del divorci. Per això, després d'anunciar la seva separació, el presentador de Mediaset España no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'escriure una carta als sogres.

El desembre del 2021, els mitjans de comunicació espanyols van assegurar que, després de 15 anys junts i 11 com a marit i muller, aquesta mediàtica parella havia posat fi al seu matrimoni.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passant per Madrid, somrients, agafats de la mà
Christian Gálvez va iniciar el seu festeig amb Patricia després de posar fi al seu matrimoni | Europa Press

Tot i això, dos mesos després que aquesta notícia sortís a la llum, Christian Gálvez i Patricia Pardo van anunciar el seu inesperat romanç a través de les xarxes socials:

"Passiño a passiño, faise o camí. Són roses, floriran", va escriure el mostoleny a Instagram, al costat d'una imatge d'unes roses vermelles.

A partir d'aquest moment, diversos membres de la família d'Almudena Cid van decidir trencar el silenci. I és que, segons van confirmar en aquell moment, aquesta ruptura els va agafar totalment per sorpresa.

A més, no van dubtar a assegurar a la revista Semana que "a Almudena la va deixar de manera sorprenent, sense explicacions". Cosa que, per a ells, "té un perquè". I és que, després de conèixer alguns detalls sobre la relació de Christian Gálvez i la gallega, hi havia una cosa que no els quadrava.

Els pares de l'esportista van arribar a especular amb la possibilitat que van començar la relació abans que l'escriptor deixés la seva filla. Per això, després d'aquesta acusació, el televisiu va decidir trencar el silenci a través d'una carta que va enviar als seus exsogres.

Christian Gálvez va enviar una carta als seus exsogres després de separar-se d'Almudena Cid

Christian Gálvez es va posar en contacte amb els pares de la seva exdona mitjançant una carta. O això és el que, almenys, va assegurar el diari ABC el març del 2022.

En aquell moment, fonts fiables es van posar en contacte amb aquest mitjà per revelar el bonic gest que havia tingut el presentador amb els seus exsogres.

I és que, després de la bona relació que va mantenir amb ells durant els últims 15 anys, Christian Gálvez va voler acomiadar-se'n de la manera més correcta.

Muntatge de fotos de primer pla d'Almudena Cid somrient i Christian Gálvez amb rostre seriós
Christian Gálvez va escriure una carta als seus exsogres per explicar-los el que havia passat | España Diario

Per això, tal com va confirmar aquest confident, el comunicador va fer arribar als pares de Cid una carta escrita a mà. Els explicava tots els motius que l'havien portat a prendre la important decisió de separar-se de la seva filla.

A més, segons sembla, Christian Gálvez va voler aprofitar l'ocasió per agrair-los tots els moments de complicitat que havien tingut amb ell.

Finalment, i malgrat aquesta complicada situació, l'escriptor madrileny els va desitjar, tant a ells com a Almudena Cid, “un futur feliç, en harmonia i sense problemes”.

Christian Gálvez està passant per un dels millors moments de la seva vida

No hi ha cap dubte que Christian Gálvez està passant per un dels moments més dolços de la seva vida. I és que, malgrat el complicat divorci, l'escriptor ha aconseguit el que tant anhelava: formar una família.

A finals de juliol d'aquest any, el presentador de 25 Palabras i Patricia Pardo van tornar a les xarxes socials per compartir dues importants notícies.

En primer lloc, Christian Gálvez i la comunicadora gallega van anunciar, per sorpresa, el primer aniversari del seu casament. "Així lluïa el cel de Madrid el dia del nostre casament", van escriure en un post d'Instagram.

Primer pla de Christian Gálvez i Patricia Pardo amb la cara somrient, feliços
Christian Gálvez i Patricia Pardo han format una nova família junts | GTRES

Amb aquesta confessió, el matrimoni va compartir diverses imatges plenes de valor sentimental. Tot i això, la que va aconseguir deixar sense paraules tots els seus followers va ser l'última. I és que, a través d'ella, els treballadors de Telecinco van anunciar l'arribada del seu primer fill en comú:

"La vida no ha pogut fer-nos un regal d'aniversari millor que col·locar un estel més al nostre camp d'estrelles. No podem estar més enamorats i feliços esperant el nostre nadó. La unió de les nostres famílies i la nostra fortalesa com a parella s'han multiplicat amb aquesta preciosa notícia".